Răsturnare de situație: Dominic Fritz are un aliat neașteptat

Răsturnare de situație: Dominic Fritz are un aliat neașteptat

Vila în care urmează să se mute primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a fost capul de afiș al ultimelor zile. În timp ce mulți timișoreni s-au arătat revoltați atât de achiziția imobilului, cât și de modul în care primarul a încercat să se victimizeze, folosindu-se de familie, iată că a apărut o reacție total neașteptată, care vine în apărarea lui Fritz.

Mesajul transmis este cu atât mai important cu cât el poate fi asumat de o formațiune politică, lucru ce complică jocurile din Consiliul Local Timișoara. Este vorba de reacția președintelui PSD Timișoara, Mihai Ritivoiu, pe care o reproducem integral:

”Total inadecvată discuția despre casa lui Dominic Fritz. Omul are dreptul să cumpere, să se împrumute, să-şi facă viața cât mai bună. Iar imixtiunea în chestiunile private de familie, insinuările cu căldura pentru copil, sunt inacceptabile. Recomand totuşi domnului Fritz să-şi îmbunătățească cunoştințele de drept. Prin imobil se înțelege terenul cu sau fără construcții, nu doar terenul. La poziția de primar al Timişoarei, este nepermisă o asemenea confuzie”.

CITEȘTE ȘI: Ne-a părăsit reputatul medic și profesor timișorean Petru Matusz

Este interesant dacă după acest mesaj care este în aceeași linie cu postarea primarului, consilierii PSD Timișoara vor rămâne la fel de virulenți atunci când vine vorba de măsuri luate de Dominic Fritz.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Răsturnare de situație: Dominic Fritz are un aliat neașteptat

  1. Sugerez lui Fritz sa înalțe grabnic gardul casei, inainte să dea frigul prin casele oamenilor. Că nu-l vad bine cind s-or aduna Timișorenii în fața vilei sale, furioși că le îngheață copiii prin apartamentele conectate la Colterm

  2.  Pe Robu, la-ti intrebat vreo data cate vile sau apartamente detine sau doarme pe vaporasele de pe bega ca un boschetar…???? Ce ar fi trebuit sa stea in vila de protocol cu 50 de lei pe luna fara cheltuieli..?? cum stau alti si mai au si palate ..??

Lasă un răspuns