Bărbat înarmat cu un pistol și o macetă, scandal pe o stradă din Timișoara

Poliţiştii au intervenit la peste 3.800 de solicitări

Polițiștii  Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, au reținut un bărbat bănuit de comiterea infracțiunilor de „nerespectarea regimului armelor și munițiilor „, „amenințare în  formă continuată” și „tulburarea ordinii și liniștii publice ” în stare de recidivă. Bărbatul a fost introdus în arestul I.P.J. Timiș.

Polițiștii municipiului Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că  pe strada Daliei din municipiu, un bărbat ar manifesta un comportament recalcitrant, având asupra sa o armă și o macetă. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au identificat un bărbat, în vârstă de 39  de ani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au găsit  în imediata apropiere, sub un autoturism, o armă letală (pistol) și o macetă,  procedându-se la ridicarea în vederea confiscării a acestora. Polițiștii efectuează cercetări într-un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „nerespectarea regimului armelor și munițiilor”,  „amenințare în formă continuată” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”, în stare de recidivă.

Bărbatul a fost reținut, pentru de 24 de ore, ulterior, în cursul acestei zile, magistrații dispunând față de acesta măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

 

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *