Răpirea din serai – cu un cărășean, un ardelean și un turc nomad. Răfuială pentru o tânără frumoasă

112 1

Ajuns în România, un turc, acum în vârstă de 34 de ani, și-a cunoscut marea iubire în persoana unei frumoase tinere sibience, de 26 de ani. Fata, însă, avea un alt iubit, un cărășean. Dar nomadul a știut să-i fure inima și tânăra a plecat cu el la Vărădia de Mureș, o localitate din județul Arad.

Primul iubit al tinerei nu s-a împăcat cu ideea. În noaptea de 11/12 noiembrie, împreună cu un prieten din județul Hunedoara, a intrat peste cei doi amorezi în locuința în care se aflau, pentru a-și cere ”dreptul” înapoi. După ce l-au caftit bine pe turc, cei doi prieteni au urcat fata cu forța în mașină și duși au fost, în direcția Vărădia de Mureș – Deva – Timișoara – Lipova – Arad.

În ultima localitate, profitând de faptul că se opriseră la un semafor, tânăra a reușit să deschidă ușa mașinii și să fugă. Ulterior, cei doi fugari au fost depistați și reținuți de polițiștii arădeni la Lipova. Ei vor fi cercetați penal pentru violare de domiciliu, lovire și alte violențe și lipsire de libertate în mod ilegal.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns