Răniţi şi maşini făcute praf, după ce un SUV a ţâşnit pe şosea şi s-a făcut nevăzut (video)

accident 139

Trei persoane au fost rănite şi trei maşini – Skoda, Opel şi Ford – au fost serios avariate, sâmbătă seară, în urma unui accident rutier produs pe DN 79, la intersecţia cu Livada. Totul, după ce şoferul unui SUV, după cum au precizat martorii la faţa locului, a ţâşnit pe drumul naţional, iar ca să evite un impact, şoferiţa din Skoda a frânat brusc.

Potrivit martorilor oculari, evenimentul rutier s-a produs în jurul orei 21. Maşinile circulau în coloană, dinspre Oradea spre Nojorid, când, la intersecţie cu satul Livada, un SUV Volvo a ieşit de pe drumul comunal, cu viteză şi fără să se asigure, şi a virat stânga spre Oradea, fără ca măcar să se oprească.

Pentru a evita un impact, ce putea fi devastator, şoferiţa unui autoturism Skoda a frânat brusc, fiind lovită de un Opel, izbit, la rându-i, de un Ford.

„Un şofer a ieşit fără să se asigure, dinspre Livada. A ieşit brusc şi toţi am pus brusc frână, 3 maşini s-au lovit. Mergeam toţi cu 70-80 la oră. Maşina care a ieşit a fugit către oraş”, a explicat pentru ziarul Bihoreanul şoferul din Ford.

Trei persoane au fost rănite şi duse la Unitatea de Primire a Urgenţelor, pentru investigaţii suplimentare. Din câte se pare, persoanele vătămate erau conştiente.

Martorii evenimentului sunt cu atât mai revoltaţi cu cât şoferul din Volvo nici măcar nu a oprit pentru a vedea ce s-a întâmplat, întrebându-se dacă poliţiştii vor reuşi identificarea lui, cu ajutorul camerelor de filmat de pe traseu.

Echipaje de poliţişti au mers la faţa locului pentru a ancheta împrejurările exacte ale evenimentului rutier.

Foto: Bihoreanul


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns