Range Rover furat din Italia, depistat la Nădlac, în vamă

Poliţiştii de frontieră de la Nădlac II (autostrada A1) au prins un bulgar care conducea un autoturism Range Rover Evoque, în valoare de peste 25.000 euro, căutat de autorităţile din Italia.

Bulgarul, în vârstă de 31 de ani, s-a prezentat la intrarea în țară la volanul autoturismului, care este înmatriculat în Italia. La controlul de frontieră, şoferul a prezentat un certificat de înmatriculare emis de autorităţile italiene şi un contract de vânzare–cumpărare de la o societate comercială din Italia. În urma verificărilor în baza de date, s-a constatat că autoturismul era căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Italia în 01.07.2016.

Șoferul susține că a cumpărat autoturismul din Italia, contra sumei de 10.000 euro şi că nu avea cunoştinţă de faptul că acesta ar fi fost furat.

Autoturismul, cu o valoare de piaţă de peste 25.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul Poliției de Frontieră Arad până la finalizarea cercetărilor, iar șoferul este cercetat pentru tăinuire.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns