A rămas fără 500 de euro, chiar în fața băncii!

A rămas fără 500 de euro, chiar în fața băncii! I s-a întâmplat unei femei din Reșița, care a avut nefericita inspirație de a se încrede într-un necunoscut.

Luni, 11 iulie, puțin trecut de ora 9, femeia a sunat la poliție, sesizând faptul că, în timp ce aștepta în fața unei unități bancare pentru a schimba valută, un bărbat necunoscut s-a oferit să o ajute el, la un schimb mai avantajos decât al băncii.

De bună credință, reșițeanca a acceptat, nemaiavând răbdare să aștepte deschiderea băncii. I-a înmânat bărbatului o bancnotă de 500 de euro, iar acesta, când s-a văzut cu banii în mână, a fugit. Disperată, a sunat la poliție, în speranța că hoțul va fi prins iar ea își va recupera banii.

„Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin vă recomandă să efectuaţi schimburile de valută cu respectarea prevederilor legale în vigoare, numai la unităţile bancare şi casele de schimb valutar autorizate. În acest fel eliminaţi riscul de a deveni victime ale unei infracţiuni“, se arată într-un comunicat de presă al IPJ semnat de purtătorul de cuvânt, ag. șef adj. Cecilia Dăneț.

Sursa: argument-cs.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “A rămas fără 500 de euro, chiar în fața băncii!

  1. Prostia se plateste! Femeia era poate cu logica ei paguboasa in anii 90 cand datorita lipsei caselor de schimb fraierii apelau la borfasii de pe strada!

Lasă un răspuns