A rămas fără 500 de euro, chiar în fața băncii!

A rămas fără 500 de euro, chiar în fața băncii! I s-a întâmplat unei femei din Reșița, care a avut nefericita inspirație de a se încrede într-un necunoscut.

Luni, 11 iulie, puțin trecut de ora 9, femeia a sunat la poliție, sesizând faptul că, în timp ce aștepta în fața unei unități bancare pentru a schimba valută, un bărbat necunoscut s-a oferit să o ajute el, la un schimb mai avantajos decât al băncii.

De bună credință, reșițeanca a acceptat, nemaiavând răbdare să aștepte deschiderea băncii. I-a înmânat bărbatului o bancnotă de 500 de euro, iar acesta, când s-a văzut cu banii în mână, a fugit. Disperată, a sunat la poliție, în speranța că hoțul va fi prins iar ea își va recupera banii.

„Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin vă recomandă să efectuaţi schimburile de valută cu respectarea prevederilor legale în vigoare, numai la unităţile bancare şi casele de schimb valutar autorizate. În acest fel eliminaţi riscul de a deveni victime ale unei infracţiuni“, se arată într-un comunicat de presă al IPJ semnat de purtătorul de cuvânt, ag. șef adj. Cecilia Dăneț.

Sursa: argument-cs.ro

1 Comments
dfil 14/07/2016
Prostia se plateste! Femeia era poate cu logica ei paguboasa in anii 90 cand datorita lipsei caselor de schimb fraierii apelau la borfasii de pe strada!