Prince Rajcomar, gol şi pasă decisivă în meciul cu Avântul Periam

Prince Rajcomar ACS Poli Timisoara

Revenit după o accidentare, Prince Rajcomar a fost trimis de antrenorul Petre Grigoraş la echipa secundă a clubului ACS Poli Timişoara pentru a se pune pe picioare şi a reintra în ritmul competiţional.

El şi-a făcut simţită prezenţa în partida de astăzi cu Avântul Periam, din etapa a 23-a, intermediară, a Ligii a IV-a Timiş, marcând un gol şi pasând decisiv la cea de-a doua reuşită a alb-violeţilor aflaţi sub comanda lui Adrian Săvoiu.

Scorul final a fost 2-0, atacantul din Curacao punctând în minutul 24 cu un lob peste fostul portar ceferist Sorin Robotin, după ce a fost găsit în careu cu o pasă lungă.

Patru minute mai târziu, el l-a deschis în dreapta pe Sebastian Mailat, talentatul tânăr internaţional al lui ACS Poli înscriind cu un şut la colţul lung, aproape de vinclu, în urma unei acţiuni purtate în mare viteză.

Rajcomar a mai creat pericol în două rânduri, la o lovitură liberă pe care a executat-o cu efect peste zid şi la o reluare de la şase metri în braţele goalkeeper-ului nou-promovatei din Periam.

Andrei Sîntean a fost şi el aproape de gol, trasorul său de la circa 18 metri nimerind stâlpul din dreapta porţii lui Robotin.

În celălalt careu, oaspeţii au trecut de patru ori pe lângă o reuşită ce ar fi putut schimba deznodământul întâlnirii disputate pe terenul secund din complexul „Dan Păltinişanu”.

Trei dintre ele au fost scoase de Lys Gomis, trimis la rândul său de Petre Grigoraş la echipa din „D”-Timiş pentru a-şi intra în ritm. Portarul împrumutat de la Torino FC s-a întors abia zilele trecute din Senegal, unde şi-a înmormântat tatăl, absentând în ultimele săptămâni de la pregătiri. El a avut o evoluţie sigură, pe lângă cele trei intervenţii salvatoare ieşind de două ori din propriul careu pentru a bloca atacuri periculoase ale Avântului.

Şi Bar Aharoni, adus tot în iarnă pentru a întări formaţia de primă divizie, a fost integralist astăzi, în flancul drept al apărării poliste. Israelianul nu a ieşit cu nimic în evidenţă, dar nici nu a greşit.

ACS Poli II Timişoara: Gomis – Aharoni, B. Bătrânu (Popan ’65), Fridrich, Lazăr (Podină ’80) – Mailat (Codrean ’71), Sorescu, P. Potocianu, A. Postolache (D. Pop ’60) – Sîntean, Rajcomar. Antrenor: Adrian Săvoiu.

Avântul Periam: Robotin – M. Călin (Uşvat ’46), Simon, Rejep, Totorean (Ologu ’46) – Văcaru (Bode ’71), Sîrbu, Petric, Verestanu – I. Filip (Hulbar ’86), Cosur. Antrenor: Marius Stanache.

„Am fost nemulţumit în unele momente ale jocului pentru că nu am făcut ceea ce trebuie în anumite faze, însă per total am dominat, am avut iniţiativa, ne-am mai creat mai multe ocazii decât adversarii, iar rezultatul este unul corect. Vreau mai mult de la unii jucători tineri pentru că le cunosc calităţile şi ştiu că ei pot mai mult decât au arătat astăzi. Pe jucătorii veniţi de la echipa mare nu îi cunoşteam atât de bine, ei mai au de lucrat din punct de vedere fizic. Importantă este calitatea lor fotbalistică, ei pot progresa. Obiectivul nostru este de a creşte jucători şi de a-i propulsa la prima formaţie a clubului nostru. Sper ca ei să se integreze bine şi să joace în prima ligă”, ne-a declarat tehnicianul alb-violeţilor din Liga a IV-a Timiş, fostul atacant polist Adrian Săvoiu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *