Rafuială înăbuşită în sânge lângă Lugoj. Un septuagenar a înjunghiat trei bărbăţi

Politistii sunt in alerta intr-o localitate de langa Lugoj unde un barbat in varsta de 77 de ani si-a injunghiat trei consateni cu varste cuprinse intre 17 si 47 de ani.

In urma conflictului unul dintre barbati, in varsta de 47 de ani, este in stare critica dupa ce a fost lovit cu un briceag sub brat. Din primele informatii rezulta faptul ca incidentul, extrem de grav, s-a produs la birtul din localitatea Bara. Intre cei patru a izbucnit o cearta pe fondul consumului de alcool, dar si a faptului ca barbatul de 47 de ani ar fi lasat aseara mai multe animale nesupravegheate care au intrat pe terenul batranului. Septuagenarul s-a simtit amenintat, a scos briceagul si si-a facut dreptate singur. Doi dintre cei trei barbati loviti cu cutitul au ajuns la spital.

Medicii au decis sa intre rapid in sala de operatie cu barbatul ranit grav, acesta neputand suporta in prima faza un transport la Timisoara. Satul Bara este impanzit de politie pentru ca familiile celor implicati in conflict sa nu porneasca un nou scandal. Batranul a fost retinut si nu este exclus sa fie acuzat de tentative de omor. Cazul va fi preluat de un procuror de la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis care este asteptat sa soseasca la Bara.

lugojinfo.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns