Răfuială cu focuri de armă

Scandal într-o localitate din județul Arad între doi bărbați, unul dintre aceștia folosind o armă pentru a-l intimida pe celălalt.


CITEŞTE ŞI: „Biata mamă era dezbrăcată complet… și-au pus capacul sicriului peste ceea ce era – trupul și zâmbetul trist al mamei”


Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase cercetează un bărbat de 50 de ani, din Șofronea, care, în ziua de 6 septembrie a.c., în urma unui conflict, ar fi efectuat trei focuri de armă cu un pistol calibru 9 mm în fața unei societăți comerciale din aceeași localitate, cu intenția de a intimida un alt bărbat, cu care avea o neînțelegere. Imediat după incident, bărbatul ar fi adunat cele trei tuburi de cartuș și ar fi plecat.

„În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de uz de armă letală fără drept, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și amenințare. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi propus magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă”, precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad, conform newsar.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns