Răfuială cu focuri de armă

pistol

Scandal într-o localitate din județul Arad între doi bărbați, unul dintre aceștia folosind o armă pentru a-l intimida pe celălalt.


CITEŞTE ŞI: deces coronavirus cluj„Biata mamă era dezbrăcată complet… și-au pus capacul sicriului peste ceea ce era – trupul și zâmbetul trist al mamei”


Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase cercetează un bărbat de 50 de ani, din Șofronea, care, în ziua de 6 septembrie a.c., în urma unui conflict, ar fi efectuat trei focuri de armă cu un pistol calibru 9 mm în fața unei societăți comerciale din aceeași localitate, cu intenția de a intimida un alt bărbat, cu care avea o neînțelegere. Imediat după incident, bărbatul ar fi adunat cele trei tuburi de cartuș și ar fi plecat.

„În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de uz de armă letală fără drept, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și amenințare. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi propus magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă”, precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad, conform newsar.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *