Rafila face apel la calm: ”Nu trebuie să intrăm în panică. Vor exista întotdeauna zile în care s-au concentrat multe cazuri pozitive”

Rafila, despre nunți și botezuri: Trecem la responsabilitatea nelegiferată / Izolarea persoanelor diagnosticate cu Covid rămâne necesară

Alexandru Rafila a făcut apel la populație să nu intre în panică după ce, miercuri, s-au înregistrat 1.713 noi cazuri de coronavirus, record absolut de la începutul pandemiei. Reprezentantul României la OMS a susţinut o conferinţă de presă în care a spus că trebuie să așteptăm să vedem dacă recordul e întâmplare sau trend.

CITEȘTE ȘI: Ce se întâmplă dacă un cadru didactic se îmbolnăvește de COVID-19? Cele 4 scenarii de suspendare a cursurilor

”Nu trebuie să intrăm în panică. Vor exista întotdeauna zile în care s-au concentrat multe cazuri pozitive şi asta este una din ele. Vedem dacă e întâmplare sau trend, e foarte important. Al doilea comentariu pe care îl am este faptul că suntem la jumatatea lui septembrie şi dacă se confirmă numărul de cazuri se datorează faptului că în primele zile din septembrie mulţi s-au întors din concediu”, a declarat Alexandru Rafila.

„Sunt de acord că odată cu începutul şcolii se va înregistra număr de cazuri în creştere, dar după 10-15 zile”, a spus Alexandru Rafila, miercuri, într-o conferință de presă.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns