Rafila, despre certificatul verde: Până se introduce, intrăm în zona de descreștere

Alexandru Rafila anunță primele restricții care se vor ridica (video)

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, spune că e nevoie de multă imaginație pentru a crede că certificatul verde se va aproba săptămâna aceasta, dar și dacă acest lucru se va întâmpla, cu un termen de introducere între 2 și 4 săptămâni se va ajunge la descreșterea numărului de cazuri.

„Dacă avem noi doi multă imaginație și este aprobat săptămâna viitoare și se dă un termen de introducere de 2-3-4 săptămâni ne apropiem, probabil de zona de descreștere”, a spus ministrul Sănătății, la Antena 3.

Ministrul precizează că a fost întrebat dacă sprijină proiectul inițial al președintelui PNL, Florin Cîțu, care era extins nu numai la personalul medical, ci și la alte câteva categorii socio-profesionale.

CITEȘTE ȘI: Carantină mai scurtă, de astăzi. Persoanele aflate deja în carantină sau izolare vor fi supuse perioadei reduse

„Știu că vrea să extindă și la alte categorii. Era o discuție dacă numai la stat sau numai la privat. Mi se pare o chestiune care era fără nici un sens, pentru că virusul nu cred că știe dacă cineva a angajat în sectorul public sau în sectorul privat”, a spus Alexandru Rafila, conform Mediafax.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *