Raed Arafat: „Nu vrem vaccinare, nu vrem măşti, nu vrem teste, după care stăm şi ne mirăm: dar de ce suntem aici?”

Raed Arafat: "Nu vrem vaccinare, nu vrem măşti, nu vrem teste, după care stăm şi ne mirăm: dar de ce suntem aici?"

Românii nu vor să facă teste, nu vor să se vaccineze, dar apoi nu înțeleg de ce s-au îmbolnăvit, spune Raed Arafat. Șeful DSU s-a referit în special la părinții care critică fără oprire sistemul de testare din școli și testele folosite.

„Aşa cum nu vrem vaccinare, nu vrem măşti, nu vrem teste şi după care stăm şi ne mirăm: dar de ce suntem aici, dar de ce aşa e situaţia, dar de ce se îmbolnăvesc atâţia?

De ce alţii au 70-80-90% vaccinaţi şi noi avem 40-50% vaccinaţi? Din acelaşi motiv: avem teste neaplicate sau cu discuţii asupra lor. Pentru că la fiecare lucru încercăm să găsim o mie de motive ca să spunem: nu e bun, nu-l respectăm, nu-l implementăm.

CITEȘTE ȘI: Dominic, ce mai vrei? Iarăși te-a bătut Negrei!

Asta nu e nici că certăm pe cineva, nici că reclamăm pe cineva, dar e o constatare în final şi vedem pe toată durata pandemiei că asta a fost la noi: dezbateri peste dezbateri peste dezbateri despre vaccinare, despre măsuri, despre tot şi în final România nici nu a fost ţara care a aplicat cele mai dure măsuri.

Până la valul al patrulea România a putut să ţină sub control situaţia şi uite-ne acuma, suntem în faţa valului al cincilea. Reuşim să convingem oamenii că trebuie purtată masca corect, că vaccinul este în favoarea lor şi este bine să se vaccineze, că testele trebuie făcute pentru că cu asta prevenim răspândirea în şcoli? Dacă reuşim să-i convingem în ceasul al doisprezecelea despre aceste lucruri, putem să prevenim răspândirea în următoarea perioadă”, a declarat Raed Arafat, într-o emisiune la B1TV.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Raed Arafat: „Nu vrem vaccinare, nu vrem măşti, nu vrem teste, după care stăm şi ne mirăm: dar de ce suntem aici?”

  1. La cit e promovat acest impostor, e clar ca papusarii ii deschid calea pentru presedentia romaniei. Mai ramine doar sa aleaga contracandidati mai detestati, ceea ce e foarte dificil.

  2. Nu stiu ce a facut acest om, daca trebuia sa faca mai mult sau mai putin 
    Ce stiu este ca din pacate pt cei morti si pt cei care vor muri , are dreptate.
    Si sa scrii ca in mahala nu ii ajuta pe respectivii nevinovati, de multe ori.
    Fiecare dintre cei care nu fac ce trebuie-si nu ma refer doar la vaccinare, ci si la purtatul mastii pe gura ! , plimbatul prin mall fara rost, doar ca asa suntem obisnuiti !, si exemplele pot continua !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.