Dominic, ce mai vrei? Iarăși te-a bătut Negrei!

Dominic, ce mai vrei? Iarăși te-a bătut Negrei!

Proces după proces pierdut! Asta se întâmplă la Primăria Timișoara, unde echipa lui  Dominic Fritz este surclasată la fiecare ședință de judecată de către sindicatul din instituție, condus de liderul Tiberiu Negrei, chiar dacă municipalitatea plătește bani grei firmei de avocatură reprezentată chiar de decanul Baroului Timiș!

CITEȘTE ȘI: Raed Arafat: „Nu vrem vaccinare, nu vrem măşti, nu vrem teste, după care stăm şi ne mirăm: dar de ce suntem aici?”

De data aceasta, este vorba de concursul de recrutare pentru 22 de posturi la primărie, care ar fi trebuit să aibă loc mâine. Sindicatul a contestat legalitatea concursului și a avut câștig de cauză.

Iată decizia Tribunalului Timiș: ”Respinge excepțiile lipsei calității de reprezentant, lipsei interesului și inadmisibilității. Admite acțiunea precizată, formulată de reclamantul Sindicat în numele reclamanților: Toc Mirela-Adriana, Chiș Culiță, Crișovan Florian-Adrian, Belu Alina, Goşa Mirela, Cioca Vasile Florin Alexandru, Suciu Marius Ilie, Hoarca Cristian, Caragiov Cristian, Aştefanoaie MioaraVasilica, Cheta Vlad Raul, Bandrabur Andrei. Dispune suspendarea concursului de recrutare, cu proba scrisă în data de 11.01.2022, pentru ocuparea pe durata nedeterminată a 22 de funcții publice de execuție vacante din cadrul aparatului de specialitate al primarului Municipiului Timişoara, până la pronunțarea instanței de fond”.

Tiberiu Negrei a declarat: ”Sindicatul nu se opune reformării primăriei, dar urmărește respectarea legii. Până acum s-a dovedit că doleanțele noastre au fost justificate, obținând câștig de cauză în toate procedurile judecătorești pe care le-am inițiat”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Dominic, ce mai vrei? Iarăși te-a bătut Negrei!

  1. Or este egalitate intre oameni ori nu este.Dece un strungar,frezor distruge o piesa din prostie sau incompetenta,paguba este suportata de el nu de sectia sau intreprinderea din care face parte.Dece nu se aplica aceiasi masura si in primarie cine greseste din prostie sau incompetenta sa plateasca.Nu strangem amenzi de mii de euro(Colterm),pierdem procese peste procese,aruncam mii de lei pe firme de avocatura ca serviciul juridic din primarie este de forma,si las ca platim din buget ca „prostimea”ne a votat

Lasă un răspuns