Raed Arafat nu face nicio concesie de Revelion: ”Cei care vor ieși în fața blocului să iasă cu mască. Deci, nu concerte, nu petreceri”

Arafat a asigurat că vaccinul va ajunge cât de repede și în satele românești

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat miercuri, la un post TV, că Guvernul nu ia în calcul relaxarea restricțiilor în noaptea de revelion, prin permiterea circulației până la ora 1:00, în pofida cererilor din partea HoReCa și nu numai.

CITEȘTE ȘI: Maidanezii, țânțarii și ambrozia, combătute cu asociații specializate

Întrebat ce vom face la trecerea dintre ani, Raed Arafat a răspuns: „Ieșim pe balcon, ne uităm pe geam, ne uităm la televizor”.

„Nu există în acest moment, eu știu că nu avem în acest moment intenția să modificăm regulile. Înțeleg că HoReCa vrea până la ora 1, dar este exact situația în care oamenii vor vrea să meargă la petreceri și peste tot. O astfel de recomandare nu este foarte bună pentru populație, care vrea să meargă în astfel de locații. Regulile au fost aprobate prin Hotărâre de Guvern și ele rămân. Nu avem intenția să schimbăm regulile. Sunt convins că unii vor ieși în fața blocului, dar să iasă cu mască. Deci, nu concerte, nu petreceri, așa ceva nu va fi posibil”, a spus Raed Arafat.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Raed Arafat nu face nicio concesie de Revelion: ”Cei care vor ieși în fața blocului să iasă cu mască. Deci, nu concerte, nu petreceri”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.