Raed Arafat: Ne pregătim pentru valul trei. Pandemia e departe de sfârşit

Arafat despre posibila schimbare de la DSU: Dacă deranjează șeful, păstrezi sistemul, scapi de om

Pandemia e departe de sfârșit! Raed Arafat trage un foarte îngrijorător semnal de alarmă cu privire la un posibil val trei. Secretarul de stat în ministerul de interne arată că  autoritățile acordă o atenție deosebită secțiilor de terapie intensivă, care ar trebui să poată să facă față, în eventualitatea unei noi creșteri a numărului de pacienți, conform cotidianul.ro.

Pandemia e departe de sfârșit! Griji legate de un al treilea val

”Pregătirea noastră este prin prevenirea de a apărea acest val. Adică respectarea regulilor, respectarea măștii, respectarea măsurilor care sunt recomandate la acest moment. Și vedem că e greu, că lumea este clar că s-a săturat.

În același timp, văzând că suntem într-o situație relativ bună, măcar cu stabilitate la acest moment, mulți cred că s-a terminat. Noi încercăm să atragem atenția că situația nu s-a terminat, poate să se înrăutățească din nou, și din cauza asta trebuie să respectăm regulile în continuare, până avem un număr adecvat, suficient de oameni vaccinați, așa cum a făcut Israelul.

Deci, la acest moment, ne pregătim în sensul în care secțiile de Terapie Intensivă să continue să existe pentru a prelua pacienții respectivi. Suntem acum sub vârful de prin noiembrie când aveam peste 1,300 de pacienți în Terapie Intensivă, acum suntem la peste 900. Și aici, totuși, nu este puțin. Este destul de important numărul. Este important să păstrăm presiunea pe sectorul sanitar sub control”, a declarat Raed Arafat, potrivit Antena 3.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “Raed Arafat: Ne pregătim pentru valul trei. Pandemia e departe de sfârşit

  1. O sa urmeze si valul patru, dar acela o sa fie când nu v-eti mai avea unde lucra, cu ce plati utilitațile..si mai grav ce pune pe masa. Oameni buni,,  TREZITIVA!!! Economia este la Pământ.  Nu uitati..Pe Dumnezeu nu-l păcălește nimeni. 

  2.       Este important să păstrăm presiunea pe sectorul sanitar sub control”, a declarat Raed Arafat, potrivit Antena 3. DECI ASTA FACETZI ?????

Lasă un răspuns