Raed Arafat, despre Paștele din 2021: Există „o creştere clară” a numărului de infecţii cu SARS-CoV-2, lucru care ar putea aduce schimbări

Medicul Raed Arafat afirmă că există „o creştere clară” a numărului de infecţii cu SARS-CoV-2, lucru care ar putea aduce schimbări în perioada Sărbătorilor Pascale.

El susţine că nu exclude posibilitatea ca această creştere să continue, evitând să facă predicţii cu privire la numărul de cazuri zilnice la care s-ar putea ajunge. Șeful DSU a spus pentru Digi24 că în ceea ce privește Paștele de anul acesta, nimeni nu dorește limitarea drepturilor la activitatea religioasă.

Arafat a mai precizat legat de Sărbătorile Pascale: „Speranţa este să nu se ajungă la măsuri similare cu anul trecut”, adugând că „este cert că nu doreşte nimeni să limiteze dreptul la activitatea religioasă” şi că este prematur să se pronunţe cineva asupra a ceea ce se întâmpla la acel moment, conform a1.ro.

Șeful DSU a mai spus că speră ca românii să nu se întoarcă la situația de anul trecut: „Sperăm că nu. Nu mă pronunț aici, o parte din atacuri au fost foarte tendențioase. Nu dorește nimeni să limiteze drepturile la activitatea religioasă. Clar este că e devreme de spus care va fi situația, noi sperăm să fie controlabilă. Încă mai este de așteptat”, a spus Raed Arafat.

Anul acesta. creștinii sărbătoresc Paștele Catolic pe 4 aprilie, iar Paștele Ortodox, pe 2 mai.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

1 Comments
Dan 15 martie 2021
Papagalul sirian  nu mai dispare din peisaj? Impotriviti-va oameni buni caci unu ca asta ne distruge