Radu Țoancă a părăsit și PSD. Cine vor fi noii consilieri locali timişoreni

Cea de-a doua demisie din ultima lună, după cea a liberalului Ciprian Jichici, a fost a pesedistului Radu Țoancă. În timp ce primul și-a anunțat demisia din consiliu și din partid pe Facebook, cel de-al doilea a ales o altă cale.

Radu Țoancă a participat la un concurs pentru un post de inspector la Compartimentul Parcul Copiilor și a devenit angajat al Primăriei Timișoara. El va ajunge, aproape sigur, directorul Clubului Sportiv Municipal Timișoara, recent înființat de aleșii locali.

În ultimii ani, Radu Țoancă s-a implicat serios în activitatea echipei Timișoara Saracens Rugby Club, la care ocupă funcția de vicepreședinte.

Demisia din PSD – partid în care nu mai avea nici o funcție și pe lista căruia, conform declarațiilor venite de la vârful organizației, nu s-ar mai fi regăsit anul viitor – a venit ca o urmare firească a deschiderii acestui nou capitol din viața fostului ziarist și politician.

 

Consilieri noi

După plecarea a doi dintre cei mai redutabili oratori din Consiliul Local Timișoara cu doar o jumătate de an înainte de alegeri, locurile acestora vor fi ocupate de următorii candidați aflați pe lista USL din primăvara lui 2012.

Ioan MateescuIulius JuganaruÎntr-o primă fază, Virgil Ciobanu, aflat pe listă imediat după cel mai recent intrat în Consiliul Local Timișoara, Daniel Idolu, a ales să-și păstreze postul de funcționar public de la Direcția de Sănătate Publică Timiș. Astfel, următorii doi candidați de pe listă sunt pesedistul Ioan Mateescu (foto stânga), om de afaceri, și liberalul Iulius Jugănaru (foto dreapta), medic. Aceștia vor fi validați la proxima ședință în plen a Consiliului Local Timișoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns