Radu Duda, despre starea Regelui Mihai: Majestatea Sa e ceva mai bine

Radu Duda a declarat sâmbătă că Regele Mihai e ceva mai bine,”dar când este vorba de un astfel de diagnostic e bine să fii precaut, nu trebuie exagerat cu optimismul”.

„Majestatea Sa e ceva mai bine. Când e vorba de un astfel de diagnostic e bine să fii precaut, să nu exagerăm cu optimismul. Suntem fericiţi că la o vârstă atât de avansată şi cu un diagnostic atât de grav, un astfel de miracol se poate întâmpla să se simte mai bine. E ceva ce probabil Dumnezeu îi dă pentru sărbătoarea care se apropie şi care îi e dedicată”, a afirmat Principele Radu.

Grav bolnav, Regele Mihai a decis să se retragă în urmă cu două luni din viaţa publică. Regele Mihai a fost diagnosticat cu leucemie în stadiu foarte avansat, cu metastaze, şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale. Informaţia a venit de la avocatul Casei regale care a transmis o înregistrare video în care a comunicat că Majestatea Sa se află într-o stare gravă de sănătate monarhul având şi cancer de piele.

Majestatea Sa Regele Mihai I al României a decis să se retragă din viaţa publică, în favoarea Principesei Moştenitoare Margareta a României.

În fiecare an, pe 10 mai este ziua regalităţii, fosta zi naţională a României, ziua dinastiei în care a avut loc intrarea în Bucureşti a principelui Carol I.

romaniatv.net


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns