Pușcăriașul-fugar Zaher Iskandarani – fotografiat, la o cafea, în Liban

zaher 1

Fotografii cu pușcăriașul-fugar Zaher Iskandarani, realizate într-un bar din orașul libanez Kaslik, acolo unde sirianul își bea zilnic și liniștit cafeaua, în timp ce autoritățile române l-au dat în urmărire internațională de mai bine de doi ani au fost publicate de Cotidianul.ro.

zaher1Fotografiile au fost realizate recent, cu telefonul mobil, de un conațional, în barul-restaurant Petit Cafe, localul preferat al lui Iskandarani, acolo unde sirianul își bea în fiecare dimineață cafeaua, între două fumuri trase dintr-o narghilea.
Localul se află situat chiar pe malul Mării Mediterane, pe Bulevardul General De Gaulle, iar pe terasa acestuia se pot servi și diverse preparate culinare cu specific libanez, dar și european.

Dat în urmărire internațională pentru că se sustrage de la executarea unei pedepse cu închisoarea de cinci ani, Zaher Iskandarani trăiește, de doi ani, în orașul libanez Kaslik, acolo unde și-a cumpărat un apartament cu trei camere într-un cartier select din oraș.

El nu duce lipsă de bani, deși, spun foști parteneri de afaceri, cele aproape 30 de milioane de dolari transferate în bănci din Siria și-au pierdut de peste zece ori valoarea. Vrând să obțină un câștig și mai mare, Iskandarani a transformat dolarii în lire siriene a căror dobândă în bănci era de câteva ori peste dobânda pentru depozitele în dolari.

VEZI MAI MULTE AICI


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *