Puhoi de lume la Ruga Timișoarei

Puhoi de lume la Ruga Timișoarei

Arhiplin a fost Parcul Rozelor, aseară, la Ruga Timișoarei. Oameni de toate vârstele au ținut cu orice preț să vină la această manifestare de tradiție, demostrând încă o dată cât de dornică este lumea de astfel de ieșiri în public, cu cântec, joc și voie-bună.

CITEȘTE ȘI: Amenzile poliției, contestate cu un simplu formular. Contravenienții nu vor mai trebui să meargă în instanță

Porgramul artistic a fost și el la înălțime, așa că a ieșit o petrecere pe cinste, cum le place bănățenilor. Nu au lipsit  nici ingredientele culinare, grătarele încinse și berea rece amintind de vremurile în care nu se auzise de pandemie sau de tot soiul de restricții care să afecteze calitatea vieții.

Bine ar fi să fim feriți de valul patru care ne amenință tot mai mult, iar viața să-și reintre în cursul firesc. Ruga Timișoarei ne-a arătat cât de mult își dorește lumea întoarcerea la normalitate, la o viață fără măsuri de protecție și fără frica de infectare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Puhoi de lume la Ruga Timișoarei

  1. Nu inteleg de ce va sta capul numai la chefuri voie buna, chirvai si rugi intr-o perioada in care se moare pe capete, femeile devin sterile in urma vaccinurilor, oamenii plini de cheaguri se singe. Si ca si cum nu ajunge pasaport verde de vaccinare. Dar a sta mintea la prostii. Nu protestati, nu vociferati si nu luati exemplu de la Ungaria care se opune la educatia sexuala satanista a copiiilor. Dar voi… bautura, dansuri, chefuri, si iar chefuri. 

Lasă un răspuns