PSD, viral pe internet. Personalităţi ale Timişoarei s-au exprimat în mediul virtual

timisoreni

Nu puteau lipsi din mediul virtual comentariile la adresa evenimentelor de pe plan politic – prezise în urmă cu vreo șase-șapte luni, de Sorin Grindeanu – așa se face că multe persoane publice au ales să își exprime gândurile pe care le-au trimis, virtual, spre PSD.

Timișoreanul Florin Călinescu nu l-a slăbit nici de această dată pe Liviu Dragnea, pe care îl alintă Liviulică, scriind pe Facebook: ”Zice Livulică: am mâna proastă la numit prim-miniștri. Și continuă cu joaca, numind o anonimă ca premier. Acum, din aceeași geografie județeană. Bravo! Jos pălăria! Ești tare. Nici nu ai cum să nu fii, când ești singurul cârlig de rufe într-un partid de izmene odihnite pe sârmă. De unde a pornit gâlceava acum? Ca și în cazul colegei fugite din Troia, acu’ subiectul măcelului fu <<supprefecta>> Carmensita. A fost decapitat cel care a vrut-o trofeu, Tudoses brăileanul. În afară de Oprișan vrânceanul, ceilalți s-au predat rapid învingătorului, blândul Ahile teleormăneanul. În acest timp, Iohannis se gândea cum să-și umple ultima zi a celui de al doilea mandat”.

Tot pe rețelele de socializare au publicat gânduri și alte personalități ale Timişoarei. Poetul Șerban Foarță crede că ”PSD e un acronim. Ce se ascunde sub această siglă? Numele lui real, – anume: Post-Scriptumul Democrației”.

Scriitorul Marcel Tolcea consideră că PSD se află ”la ceasul carmendan-mentelor!”.

Filosoful Mihai Șora le oferă o explicație celor care nu l-au înțeles de prima dată: ”Ultima dată am spus că mi-aș dori un premier din specia homo sapiens. Lumea a râs, crezând pesemne că mă gândesc la Einstein sau la Făt-Frumos. Între timp, am devenit realist: m-aș mulțumi și cu o oaie”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns