PSD Timișoara propune oprirea semafoarelor

Organizația PSD Timișoara a reacționat în urma traficului de coșmar din oraș. „Este de neacceptat ca un conducător auto să străbată oraşul Timişoara dintr-un capăt în altul în aproximativ 100 de minute, iar tronsoane de drum cum ar fi străzile 20 Decembrie 1989, Gheorghe Lazăr, Oituz, Dorobanţilor, Calea Torontalului, Calea Girocului, Calea Aradului, să fie complet blocate”, se arată în comunicatul social-democraților.

„Solicităm ferm administraţiei Robu să nu îşi mai bată joc de locuitorii municipiului Timişoara şi ai Timişului într-un cadru mai larg (chiar dacă lociliatățile periurbane sunt ignorate de către Nicolae Robu), să răspundă în faţa acestor cetăţeni nemulţumiţi şi să ia măsuri concrete pentru ca să nu se mai repete aceeaşi stare de fapt şi să nu mai pună astfel de <<piedici>> în calea circulaţiei timişorenilor, doar pentru că echipa primarului Nicolae Robu nu poate să gândească un plan logic şi coerent de coordonare a lucrărilor, pe care ulterior să îl aplice cu rigurozitate şi responsabilitate.

Totodată, solicităm să se ia în considerare şi faptul că descongestionarea traficului auto ar putea fi ajutată şi prin trecerea pe modul intermitent a sistemului (mai mult decât ineficient) de semaforizare. Considerăm că nu se solicită imposibilul, ci doar o stare de normalitate! Soluţii concrete şi nu declaraţii demagogice şi lipsite de conţinut!”, mai susțin reprezentanții organizației timișorene a PSD.

4 Comments
Mihai 09/06/2017
Ritmul în care se înmatriculează automobilele în Timișoara, plus vizitatorii, vor duce inevitabil la asfixiarea traficului. Totuarele orașului și stațiile mijloacelor de transport în comun au devenit parcări auto excusive. Pietoni circulă pe carosabil. Soluția nu este în suprasemaforiazare la care pietonii, mult mai mulți decât șoferii așteptă minute în șir, nici în susendarea trecerilor de pietoni, ca formă de dispreț pentru timișoreni, ci în reducerea traficului auto. INEVITABILĂ! Transpotru de marfă și aprovizionare cu mărfuri să se fac numai în cursul nopții.Modelul se află în marile orașe europene: Transport urban performant cu banda de circulație exclusivă, Piste de bicicelte extinse cu prioritate față de traficul auto, extinderea străzilor exclusiv pietonale.După realizarea acestora, cei care aleg transportul auto individual ca forma de statut social, au toata libertatea să stea blocați în trafic cu orele dacă asta este alegerea lor.Semneză: timișoreanul conducător auto, biciclist și pieton
Spalati- va pe cap cu robu, puneti- l primar pe viata,după ce trece la cele veșnice tot el sa fie primar
ghiocel trandafir poanta 08/06/2017
chiar nu ati inteles ca timisoara nu osa aiba primar psd in veci?
sandu 08/06/2017
Bani aruncati pe semaforizare inteligenta, echipa lui Robu sa-si dea demisia. Timisoara a devenit un oras in care fiecare face ce vrea . Nu exista coordonare si se lucreaza haotic in detrimentul cetatenilor. Robu este un om incapatanat si face numai ce il taie capul, nu asculta de nimeni. Chiar nimeni nu il poate trage la raspundere pentru haosul din oras?