PSD Timișoara, către Dominic Fritz: „În acest ritm, o să vă cereți singur afară”

PSD Timișoara, prin vocea președintelui Mihai Ritivoiu, îl atacă dur pe primarul Timișoarei, Dominic Fritz, într-o scrisoare deschisă pe care o redăm integral:

„Domnule primar Dominic Fritz,

În campania electorală de anul trecut intersecțiile Timişoarei au fost ocupate de grupuri de activişti USR cu pancarte, suspect de bine organizați.

CITEȘTE ȘI: Alba-neagra cu nervii timișorenilor care stau în continuare fără căldură și apă caldă

Pentru că tot sunteți amator de tehnici ale marketingului de guerillă, vă servim acum reversul medaliei. Ne-am fi dorit să avem acest tip de acțiuni în 2024, când ne vom bate să câştigăm Primăria, şi nu în asemenea momente dramatice, dar timpul pare nu mai aibă răbdare cu dumneavoastră.

CITEȘTE ȘI: Bărbat din Timișoara, găsit mort, iar fiica sa în stare gravă. Din cauza frigului, se încălzeau la aragaz

Oricum, în acest ritm cred că o să vă cereți singur afară. Erau perioade când, din cauza greşelilor de la centru, nici pesediştii nu mergeau relaxați pe stradă în Timişoara, dar dumneavoastră ne-ați depăşit acum cu mult!

CITEȘTE ȘI: Cresc dările timișorenilor! Cei 13 consilieri locali USR au găsit cel de-al 14-lea vot necesar pentru majoritate la Raul Ambruș

În final, vă conjur ca măcar în ceasul al treisprezecelea să vă dați toată silința de care sunteți capabil, să nu ne trezim săptămâna viitoare că iar ne taie gazul. Că de crezut, oricum nu vă mai crede nimeni că mai onorați ceva din programul cu #revoluția bunei guvernări!

Mihai Ritivoiu
Preşedinte PSD Timişoara”

 

Foto: PSD Timișoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “PSD Timișoara, către Dominic Fritz: „În acest ritm, o să vă cereți singur afară”

Lasă un răspuns