Alba-neagra cu nervii timișorenilor care stau în continuare fără căldură și apă caldă

Primăria Timișoara are verdictul pentru concurs: e de plâns!

„Aseară la ora 18 am fost informat telefonic de către furnizorul de gaz cu care ajunsesem, cu sprijinul ministrului energiei, la o înțelegere pentru un contract temporar că nu mai dorește să semneze acest contract. Asta după ce pe la ora 12.30 se agrease soluția temporară și și stabilisem că o putem comunica public.

Am luat imediat legătură cu un alt furnizor cu rugămintea insistentă de a prelua furnizarea de gaz încă din seară de ieri, ca să nu îndure timișorenii încă o noapte în frig și ca să ne putem ține de cuvânt cu termenul agreat și anunțat.

Au urmat 6 ore în care s-a încercat din răsputeri parcurgerea tuturor pașilor legali pentru reconectare, însă după miezul nopții am fost informat de către furnizor că din păcate abia azi se va putea finaliza procedura. Primăria a virat 5 milioane lei în contul Colterm și așteptăm să cumpărăm gaz cu plata în avans.

Știu că situația este dramatică, frustrantă și înfiorătoare pentru toți cei afectați și nu există cuvinte să schimbe acest lucru. Îmi pare nespus de rău pentru toți cei care au de suferit acasă și în spitale. Vă asigur însă că încercăm prin toate mijloacele posibile și imposibile să readucem normalitate și siguranță în această criză.

Fac încă o dată un apel la furnizori să arate disponibilitate și umanitate pentru a alimenta Timișoara cu gaz”, a declarat joi dimineață Dominic Fritz.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Alba-neagra cu nervii timișorenilor care stau în continuare fără căldură și apă caldă

  1. incompetenţă crasă; parcă exista o lege prin care se spunea că pe timpul iernii nu poţi deconecta abonaţii de la servicii publice, de ce Eon nu este sancţionat

  2. „de ce Eon nu este sancţionat”Intrebarea este dece sa fie aia sactionati ca avem in primarie o gasca de mincinosi si ipocriti.Cum se spunea de Ponta cum deschide gura minte?Astia sant mai rau astia nici nu deschid gura ca mint si pe deasupra mai si mint in public si se joaca cu sanatatea copiilor,batranilor,bolnavilor din spitale si ceilalti locuitori racordati la minunatia asta de Colterm.Ca noaptea la ora 3 stiau de problema si rezolvarea situatiei de la Colterm.SE VEDE

Lasă un răspuns