PSD Timiş trage de prefect ca să-l pună şef la CJT

Prefectul Eugen Dogariu este tot mai aproape de a reveni în viaţa politică. În acest moment, Dogariu pare soluţia cea mai potrivită din partea PSD pentru şefia Consiliului Judeţean Timiş.

Culmea, chiar şi primarul liberal al Timişoarei, Nicolae Robu, şi-a exprimat poziţia ultralaudativă la adresa prefectului, chiar dacă Dogariu provine din şcoala PSD, unde prefectul a fost coleg cu Sorin Grindeanu (profesor Dan Poenaru, n.r.).

Până acum, demersurile celor din PSD Timiş de a-l reînregimenta pe Dogariu în rândurile lor nu au avut succes. Prefectul a refuzat un post în conducerea filialei PSD, însă lucrurile ar putea să se schimbe, odată cu căderea Guvernului Ponta.

Dacă Eugen Dogariu nu va fi menţinut ca prefect al judeţului Timiş, pesediştii nu cred că el va accepta să fie detaşat la Brăila sau la Suceava şi va renunţa la calitatea de înalt funcţionar public.

Apoi, drumul spre şefia CJT îi va fi deschis total, având şi binecuvântarea liberalilor, care numai ce s-au exprimat public în acest sens, prin vocea copreşedintelui Nicolae Robu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns