PSD Timiş şi-a prezentat candidaţii pentru Primăria şi Consiliul Local Deta

Daciana Sarbu 1

Social-democrații și-au propus să câștige alegerile în orașul Deta – localitate aflată de ani buni într-o situație incertă – unde pentru funcția de primar candidează o doamnă cadru didactic, Dana Nicoleta Orșos, foarte implicată în viața comunității.

La  evenimentul de lansare a candidaților PSD pentru orașul Deta a fost prezentă și Daciana Sârbu, europarlamentar PSD, care le-a vorbit cetățenilor prezenți despre importanța realizării unor proiecte de dezvoltare a comunităților bazate pe atragerea de fonduri europene.

„O felicit pe Dana pentru curaj și implicare. Sunt onorată să particip la acest eveniment al comunității dumneavoastră și vă recomand să votați candidații PSD la alegerile locale, pentru că sunt cei mai buni”, a afirmat europarlamentul PSD. În prima parte a zilei, Daciana Sârbu a participat la o ședință de lucru a Organizației Femeilor Social Democrate Timiș.

Daciana Ponta

Senatorul Matei Suciu și deputatul Cătălin Tiuch au prezentat oferta administrativă a PSD pentru Consiliul Județean, reamintind și măsurile bune luate de Guvernul Ponta, care a reîntregit pensiile și salariile, a redeschis spitale, a redus TVA și alte taxe, generând o creștere economică reală.

„Împreună cu ceilalți colegi din grupul parlamentar al PSD, am reușit să promovăm la București o serie de proiecte de infrastructură, care au fost realizate de primarii gospodari din această zonă. În jurul orașului Deta, sunt comune care au drumuri bune, au rețele moderne de apă și canalizare, pentru că au avut primari implicați și serioși și pentru că au beneficat de sprijin concret din partea Guvernului Ponta. Deta are nevoie de o altă viziune, de un suflu, nou, tânăr și dinamic. Candidata noastră de aici are toate calitățile necesare unui edil și vă asigur că va beneficia de întreaga noastră susținere. Deta trebuie să intre în Parteneriatul pentru Viitor, pe care noi, candidații la Consiliul Județean Timiș l-am propus cetățenilor”, a declarant deputatul Cătălin Tiuch.

PSD Deta

La rândul său, actualul vicepreședinte al CJT, Călin Dobra a vorbit despre importanța unei legături strânse între primăriile din Timiș și administrația județeană.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

14 thoughts on “PSD Timiş şi-a prezentat candidaţii pentru Primăria şi Consiliul Local Deta

  1. Felicitari Danei pentru candidatura sa la primaria Deta. Dana este o femeie puternica si ambitioasa care se implica cot la cot cu cetatenii la problemele din Deta. Succes ii doresc in 5 iunie!!

  2. Inainte de toate, Dana este un o femeie extraordinara, alaturi de oameni mereu, un dascal apreciat! Dana este un castig pentru Deta! Mult succes

  3. Sunt din Opatita si o cunosc de multi ani pe doamna Dana Orsos! Va pot spune cu sigranta ca e cea mai buna varianta pentru Deta, si-a dovedit calitatile de atatea ori! Deta are nevoie de un om curat si cu viziune, suntem satui de toti afaceristii dubiosi gen Petru Roman sau Alin Popoviciu!

  4. Esti printre putinele femei implicate in politica, te apreciez si imi doresc din suflet sa castigi in 5 iunie! Succes Dana

  5. felicitari doamnei dana orsos. sper ca cetatenii de aici sa-si deschida ochii si sa nu mai voteze toti afaceristii

  6. Cum sa castige o asemenea persoana cand are in echipa numai betivani si oameni pestriti.Unele persoane din echipa dansei nu stiu sa lege doua cuvinte si voi vreti ca acesti oameni sa ne conduca? Trezitiva la realitate.

Lasă un răspuns