PSD Timiş se îndreaptă spre alegeri

suciu si idolu

Telenovela amânării scrutinului din PSD Timiş pare să ia sfârşit. Cel mai probabil, în 1 martie vor fi alegeri, aşa cum s-a stabilit iniţial, în ciuda unor încercări de blocare a acestora.

Liderii social-democraţi Matei Suciu şi Daniel Idolu au devoalat scenariul care a stat la baza confuziilor create şi a stării de incertitudine.

CITEȘTE ȘI: 17 februarie, zi fatidică! Šaban Šaulić, cântărețul iubit în tot Banatul, ar fi fost asasinat. Video

Astfel, o delegaţie de social-democraţi, dar şi din afara PSD (unii chiar din PNL !?) s-a deplasat la Bucureşti, unde a prezentat conducerii centrale o listă de semnături din care reieşea că mulţi primari doresc amânarea alegerilor la nivelul filialei.

În realitate, aceştia semnaseră pentru revenirea în partid a lui Titu Bojin şi nu pentru blocarea alegerilor. Lista a fost prezentată sub o altă formă şi de aici a apărut toată isteria legată de amânarea acestor alegeri.

ramona fizesan

CITEȘTE ȘI: 

Cine este falsa esteticiană din vestul țării (Foto / Video)

„Lucrurile s-au lămurit după ce primarii nu au recunoscut, ulterior, că au semnat pentru aşa ceva. Erau destul de mulţi pe acea listă, pusă la cale de un fost membru PSD care i-a pupat, mă refer la Titu Bojin.

Culmea e că figurau chiar şi patru primari PNL pe acea listă, care era o făcătură. Când au aflat cum stau lucrurile, primarii s-au dezis de listă, pentru că ei ştiau că au semnat pentru altceva”, a declarat deputatul Matei Suciu.

„Unii dintre ei nici măcar nu au semnat, au fost întrebaţi prin telefon dacă sunt de acord cu ce se discutase. A fost o furtună într-un pahar cu apă, dar paharul era prea mic”, a adaugat Daniel Idolu.

CITEȘTE ȘI: Directorul unui liceu, ameninţat cu moartea de un traficant de droguri prins cu ”marfă” destinată elevilor

Potrivit celor doi lideri locali ai PSD, pus în faţa acestei liste, Liviu Dragnea a sugerat să se mai facă o reuniune a Comitetului Executiv al PSD Timiş, în care să se decidă dacă se doresc sau nu aceste alegeri în 1 martie.

Curentul format în ultimele zile conduce spre desfăşurarea alegerilor chiar de Mărţişor.

„Din ceea ce am vorbit cu colegii mei, marea majoritate îşi doresc să organizăm alegeri.

Cel mai sigur, în 1 martie vom avea un preşedinte ales”, a declarat deputatul Suciu.

Comitetul Executiv al PSD Timiş va avea loc sâmbătă, la sediul partidului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “PSD Timiş se îndreaptă spre alegeri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *