Cine este falsa esteticiană din vestul țării (Foto / Video)

ramona fizesan

Orădeanca de 39 ani care se pretindea medic estetician şi efectua intervenţii estetice faciale, prin injectarea acidului hialuronic în buze şi cearcăne, se numeşte Ramona Fizesan şi este proprietara cabinetului „Medical Beauty Ra” din cartierul Ioşia, situat pe strada Cazaban nr. 40.

CITEȘTE ȘI: Directorul unui liceu, ameninţat cu moartea de un traficant de droguri prins cu ”marfă” destinată elevilor

Ramona Fizesan nu are aviz de liberă practică nici măcar pentru a fi asistentă medicală. Or, astfel de intervenţii pot fi efectuate doar de medici esteticieni sau sub supravegherea unui cadru medical, ceea ce, în cazul femeii, nu s-a întâmplat.
ramona fizesan1
Mai mult, afirmă aceleaşi surse, cabinetul nu respectă minimele cerinţe de igienă, fiind amenajat într-o cameră a unui apartament situat la parterul unui bloc. Într-o altă încăpere, alăturată, Ramona Fizesan şi-a amenajat şi un mic magazin de haine, denumit „Ramona Boutique”.

Cu toate acestea, după cum spun poliţiştii, în timpul percheziţiilor s-au găsit mai multe agende cu programări pentru cliente, dar şi sute de seringi.
După cum BIHOREANUL a scris, polițiștii Serviciului Investigații Criminale Bihor au descins în percheziții la domiciliul unei orădence care se pretindea medic estetician, fără a avea dreptul de a profesa, dar și la salonul acesteia.

CITEȘTE ȘI: Încă trei supermarketuri într-o comună de lângă Timișoara

Femeia este bănuită că, în ultimii 2 ani, respectiv în perioada 2017 – 2019, „ar fi efectuat mai multe acte medicale estetice faciale, prin injectarea acidului hialuronic în buze şi cearcăne, fără a avea calitatea de medic”.

Vezi mai jos „VIDEO – SELFIE”: Aflându-se la volan, Ramona Fizesan își îndeamnă clientele să profite de promoțiile cabinetului său și să-și facă programare din timp, scrie ebihoreanul.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Cine este falsa esteticiană din vestul țării (Foto / Video)

Lasă un răspuns