Bega Shopping Center va găzdui un concert extraordinar Alexandra Ușurelu

alexandra usurelu

„Mă duc în Bega să-mi iau…” De 45 de ani, timișorenii de toate vârstele rostesc aproape zilnic aceste cuvinte. Poziționat în inima orașului, centrul comercial Bega a reprezentat, încă de la înfiinţare, un simbol modern al urbei şi un punct de reper pentru vizitatorii care poposesc la Timişoara.

„În 2019 ne-am propus să sărbătorim cum se cuvine istoria acestui loc special și am ales ziua de 8 martie pentru marca debutul evenimentelor aniversare. Împreună cu Comunitatea <> vă invităm, cu începere de la ora 20, la un concert extraordinar, susținut de Alexandra Ușurelu și Petrila Strings Quartet.

Vocea și personalitatea Alexandrei Ușurelu au trasat pentru cunoscătorii muzicii de calitate conturul unui artist singular în muzica românească.

Concertele sold-out şi turneele pe care le-a întreprins în toată țara au transformat-o rapid în una dintre cele mai de succes muziciene independente şi cea mai tânără care să fi susținut două concerte proprii în aceeași zi, cu casa închisă, în Sala Mare a Teatrului Național din București.

Cu un singur album lansat până acum, Alexandra confirmă, la fiecare întâlnire cu publicul, nevoia melomanilor cu gusturi fine de a avea parte spectacole de bună calitate.

Pe 8 martie, Alexandra Uşurelu va reveni la Timișoara însoțită de band-ul său și apreciatul cvartet timişorean de coarde Petrila Strings Quartet, iar accesul la eveniment se va face pe bază de invitaţii.

Cei care dorescă să intre în posesia lor trebuie doar să urmărească paginile de Facebook @BegaShoppingCenter și @VerdepentruBiciclete și conturile de Instagam @begacenter și @verdepentrubiciclete, pentru a avea zilnic șansa să câștige o invitație pentru două persoane la eveniment”, subliniază reprezentanţii Bega Shopping Center.

Incinta care va găzdui concertul este localizată în centrul civic, comercial, bancar şi cultural al municipiului Timișoara. Bega Shopping Center este situat pe strada Carol Telbisz nr.3, uşor accesibil din orice punct al orașului.

Construcția este modernă, independentă, formată din subsol, parter şi trei etaje, având o suprafață comercială de 8.600 mp. Accesul între niveluri este posibil folosind scările rulante cu dublu sens, dar şi lifturi de mare capacitate pentru persoane si marfă.

Principala „ancoră” a locului este magazinul Carrefour, un supermarket cu aproximativ 1650 mp amplasat la subsolul imobilului, iar vizitatorii care vor urca până la etajul 4 al clădirii vor avea bucuria să descopere un spaţiu de joacă pentru copii unde se organizează petreceri, cursuri şi alte activități pe placul celor mici.

Centrul Comercial Bega oferă timişorenilor şi nu numai o gamă vastă de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, marochinărie sau sportive, bijuterii, cosmetice şi parfumuri, produse din zona IT şi telefonie, mobilă şi diverse servicii.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *