PSD Timiș, reacție în urma eșecului negocierilor dintre PNL și USR Plus

Eșecul negocierilor dintre PNL și USR Plus a determinat o luare de poziție fermă din partea PSD Timiș. Alfred Simonis, președintele filialei, a transmis un mesaj în care face apel la rațiune.

”Domnilor Alin Nica și Dominic Fritz,

Teatrul absurd pe care îl jucați de câteva zile este o palmă grea pentru timișorenii care v-au acordat încrederea. Este incredibil cum, în timp ce Timișoara a intrat în scenariul roșu, dumneavoastră continuați să vă certați pe funcții și să vă comportați ca niște copii care își dispută jucăriile la groapa cu nisip din parc.

Conduita pe care o aveți denotă imaturitate politică, dar și dispreț pentru toți cei care se gândesc acum la lucruri mult mai importante decât o gâlceavă pe funcții cu iz de telenovelă. Domnilor Nica și Fritz, vă transmitem un apel la rațiune. Vă cerem să puneți sănătatea oamenilor pe primul loc, să vă ocupați de problemele impuse de pandemie, dar mai ales să vă ocupați de guvernarea locală cu seriozitate și fără orgolii și interese care dăunează grav orașului și județului.

Cum credeți că se simt oamenii care v-au acordat votul și care acum văd circul ieftin pe care îl faceți? Dintre aceștia, unii sunt în situația de a rămâne fără loc de muncă, iar alții tremură de grija zilei de mâine. Preocupați-vă, domnilor, să începeți treaba și să munciți pentru cetățeni! Pandemia nu așteaptă să vă încheiați meciul, iar timișorenii merită toată atenția, dincolo de funcții, orgolii, negocieri sau interese”, este mesajul liderului PSD Timiș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “PSD Timiș, reacție în urma eșecului negocierilor dintre PNL și USR Plus

  1. Mai bine tăceai și te adunai cu grindeanu la o știucă pe Belina. Tocmai voi, cei mai mari distrugători de avuție națională vorbiți?! Până și revoluția ne-ați furat-o , nehaliților!

Lasă un răspuns