PSD Timiș, reacție în cazul schimbărilor politice: „Nu uitați că locuiți în acest județ și sunteți părtași la stricăciunile pe care le provocați!”

Schimbările din funcții ale șefilor instituțiilor bugetare din teritoriu a generat o reacție imediată din partea PSD Timiș.

După prima schimbare făcută, astăzi, la Spitalul Județean ”Pius Brânzeu”, Călin Dobra, președintele PSD Timiș, a remis un comunicat de presă în care condamnă numirile făcute ”pe repede înainte”:

”Managerul Marius Craina, cunoscut ca un bun profesionist, cu rezultate foarte bune la conducerea unității spitalicești, a fost înlocuit cu o persoană -”obligație de partid”, pe care nu o recomandă vreo experiență în management și nici rezultate pe măsura importanței instituției pe care urmează să o conducă. Iar pentru că ordinea, legea, disciplina și respectul nu sunt caracteristicile acestui nou guvern liberal, schimbarea s-a făcut prin intermediul unui document care nu purta număr de înregistrare, transmis fiind ”ca-ntre prieteni” printr-o cale de comunicare numită WhatsApp.

Am mai spus și repet: schimbări doar de dragul schimbărilor, pe criterii politice, nu își au rostul, iar modalitatea forțată de numiri pe funcții de conducere va crea mari dificultăți în managementul acestor instituții. Îl cunosc bine pe Marius Craina, un profesionist și bun manager, și știu cât este de respectat în domeniul medical. Îi apreciez munca, implicarea și rezultatele și nu consider normală o astfel de schimbare.

CITEŞTE ŞI: Managerul Spitalului Județean Timișoara, executat pe WhatsApp

Din păcate, PNL nu va promova oameni experimentați, așa cum a făcut PSD. Le transmit un mesaj celor care sunt la butoanele acestor schimbări în județul Timiș: dacă tot faceți schimbări, nu uitați că locuiți în acest județ și sunteți părtași la stricăciunile pe care le provocați!”.

4 Comments
Dan A. 28/11/2019
Timisorenii sunt caliti, au supravietuit 30 de ani stricaciunilor PSD, acum schimba meniul, vor sa vada cum e cu stricaciunile PNL. E bine, domnu' Dobra?
ghiocel trandafir poanta 28/11/2019
doamne ce tupeu de om prost. păi din cauza ta nu avem un stadion nu avem o sală polivalentă .pleacăăăăăăăăăă.
victoraggio 28/11/2019
Dar VOI, VOI CUM AȚI FĂCUT ÎN ANUL 2014 CÎND AȚI VENIT LA GUVERNARE ????????
Hotilor 28/11/2019
Pesedacii s-au trezit din nou vorbin pe eu. Nu vă pute pamântul sub voi de emanațiile voastre, hoților?!