PSD Timiș propune specialiști pentru parlament

PSD Timiș a depus la Biroul Electoral Județean candidaturile pentru alegerile parlamentare. La Camera Deputaților, primul loc pe listă îi revine lui Sorin Grindeanu, urmat de Alfred Simonis și Adrian Cionca, iar la Senat lista este deschisă de Eugen Dogariu, pe locul doi aflându-se Sebastian Răducanu.

Așa cum s-a arătat în cuvântările luate, sunt oameni  tineri, dar cu suficientă experiență, atât guvernamentală, cât și parlamentară, născuți în Banat, nu parașutați din alte zone. Este un aspect pe care PSD Timiș va insista în această campanie electorală, social-democrații venind cu oameni de-ai locului, specialiști în diferite domenii, interesați de problemele județului Timiș.

De altfel, PSD are aproape finalizată oferta electorală, cu programe pe toate zonele: economie, agricutură, educație și așa mai departe.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 thoughts on “PSD Timiș propune specialiști pentru parlament

  1. Ciuma roșie propune politruci, maidanezi, mitraliere, specialiști în inginerii financiare și alte forme de hoție organizată. Practic, nimic nou.

    1. Oricum nu sufera comparatie propunerile facute de „ciuma rosie „. cu ciumatii’ galben-cacanii” alde Fritzi. Neicusoru’ Nicanimeni,Drula, si alti galbejiti pricajiti impotenti politic,profesional si fizic !

      1. Corect, nu există termen de comparație la cât rău a creat ciuma roșie și la câte bogății naționale au ajuns în curțile și burțile roșietice. Restul sunt copilași, bebeluși

  2. Rusine PSD că nu l-ati înlăturat acum 4 ani pe Suciu.Rusine USR Timiș că veniți cu acea greșeală din 2016 și anume Drula ,mare timișean. Nu aveam oameni corecți și bine pregătiți să candideze pentru un mandat de parlamentar în USR Timiș?

Lasă un răspuns