PSD Timiș propune specialiști pentru parlament

PSD Timiș a depus la Biroul Electoral Județean candidaturile pentru alegerile parlamentare. La Camera Deputaților, primul loc pe listă îi revine lui Sorin Grindeanu, urmat de Alfred Simonis și Adrian Cionca, iar la Senat lista este deschisă de Eugen Dogariu, pe locul doi aflându-se Sebastian Răducanu.

Așa cum s-a arătat în cuvântările luate, sunt oameni  tineri, dar cu suficientă experiență, atât guvernamentală, cât și parlamentară, născuți în Banat, nu parașutați din alte zone. Este un aspect pe care PSD Timiș va insista în această campanie electorală, social-democrații venind cu oameni de-ai locului, specialiști în diferite domenii, interesați de problemele județului Timiș.

De altfel, PSD are aproape finalizată oferta electorală, cu programe pe toate zonele: economie, agricutură, educație și așa mai departe.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

6 Comments
Sorin S. 23 octombrie 2020
Rusine PSD că nu l-ati înlăturat acum 4 ani pe Suciu.Rusine USR Timiș că veniți cu acea greșeală din 2016 și anume Drula ,mare timișean. Nu aveam oameni corecți și bine pregătiți să candideze pentru un mandat de parlamentar în USR Timiș?
Poli 21 23 octombrie 2020
Grindeanu,Simonis,Dogariu, & co. mari specialisti in ce ? Poate in a nu face nimic pe bani multi.
@USL 23 octombrie 2020
Ciuma roșie propune politruci, maidanezi, mitraliere, specialiști în inginerii financiare și alte forme de hoție organizată. Practic, nimic nou.