PSD Timiș, poziție în cazul Dragnea. UPDATE

Cutremurul declanșat în PSD va avea o poziție și din partea Filialei Timiș a PSD.

Social democrații din acest județ se vor întâlni, astăzi, în cadrul unui comitet executiv județean, unde vor decide modul în care se vor situa în acest conflict intern.

După ce decizia va fi luată, președintele interimar Căin Dobra va fi mandatat pentru a o exprima în cadrul Comitetului Executiv Național, care va avea loc, mâine, la București.

Deocamdată deputatul Adrian Pau s-a poziționat ferm alături de semnatarii scrisorii în care i se cere demisia lui Liviu Dragnea.

Update

Deputata PSD Timiş Bianca Gavriliţă a remis un comunicat de presă, în care nu se transmite clar aderarea la una dintre tabere.

„Cu siguranță, ședința CEx de vineri va clarifica situația din partid, iar acest lucru va demonstra încă o dată că PSD este un partid care poate trece peste orice impas prin găsirea celei mai bune soluții.

Am încredere că președinții de organizații împreună cu liderii de la nivel central ai partidului vor lua cea mai bună decizie.

Votul majorității trebuie, însă, respectat, iar situația să fie cât mai repede rezolvată, astfel încă să ne putem concentra mai departe pe adevăratele priorități ale României.

Am pledat și pledez în Parlamentul României pentru atingerea obiectivelor expuse în programul de guvernare care ne-a făcut să câștigăm în urmă cu doi ani alegerile.

Avem nevoie însă si de o guvernare coerentă pentru a putea duce la îndeplinire promisiunile electorale”, se precizează în comunicat.

2 Comments
Jean valjean 20/09/2018
Ca in Caragiale:SA SE RDVIZUIASCA DWR SA NU SE SCHIMBE NIMICA.TIPIC PESEDIST
Tavi 20/09/2018
Dupa cate se pare...asta inseamna furt de date personale!//