PSD Timiş, alături de premierul Grindeanu

psd timis 1

Toţi primarii PSD Timiş, împreună cu consilierii judeţeni, municipali, precum şi cu alţi lideri locali, şi-au anunţat, luni, susţinerea faţă de premierul Sorin Grindeanu şi de programul de guvernare.

Decizia a fost luată într-un comitet executiv, convocat la solicitarea primarilor, alertaţi de tensiunile apărute la nivel central. Cei prezenţi şi-au arătat îngrijorarea faţă de o eventuală situaţie de criză, care ar genera o instabilitate menită a destabiliza partidul, cu riscul intrării în opoziţie.

Totodată, s-a amintit faptul că PSD Timiş a fost prima organizaţie judeţeană care, în urmă cu doi ani, a votat susţinerea luin Liviu Dragnea la preşedinţia partidului.

Gestul social-democraţilor timişeni vine în contextul în care premierul Sorin Grindeanu a devenit, în ultimele zile, ţinta unor atacuri din interiorul partidului, transmise în special prin Gabriela Firea şi Lia Olguţa Vasilescu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “PSD Timiş, alături de premierul Grindeanu

  1. penalul a inceput sa cante tot mai mult pe coarde ,Mulguta Tarfulescu tine basul ,unde esti Vadime sa-ti vezi beizadeaua care ne-ai lasa-o impreuna cu Gabi care sa nascut primar si in General se mai ocupa si de Guvern cand nu e Voluntara-n Bucuresti ca doar vrea sa joace-n Play of .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *