PSD Timiş, alături de premierul Grindeanu

Toţi primarii PSD Timiş, împreună cu consilierii judeţeni, municipali, precum şi cu alţi lideri locali, şi-au anunţat, luni, susţinerea faţă de premierul Sorin Grindeanu şi de programul de guvernare.

Decizia a fost luată într-un comitet executiv, convocat la solicitarea primarilor, alertaţi de tensiunile apărute la nivel central. Cei prezenţi şi-au arătat îngrijorarea faţă de o eventuală situaţie de criză, care ar genera o instabilitate menită a destabiliza partidul, cu riscul intrării în opoziţie.

Totodată, s-a amintit faptul că PSD Timiş a fost prima organizaţie judeţeană care, în urmă cu doi ani, a votat susţinerea luin Liviu Dragnea la preşedinţia partidului.

Gestul social-democraţilor timişeni vine în contextul în care premierul Sorin Grindeanu a devenit, în ultimele zile, ţinta unor atacuri din interiorul partidului, transmise în special prin Gabriela Firea şi Lia Olguţa Vasilescu.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “PSD Timiş, alături de premierul Grindeanu

  1. penalul a inceput sa cante tot mai mult pe coarde ,Mulguta Tarfulescu tine basul ,unde esti Vadime sa-ti vezi beizadeaua care ne-ai lasa-o impreuna cu Gabi care sa nascut primar si in General se mai ocupa si de Guvern cand nu e Voluntara-n Bucuresti ca doar vrea sa joace-n Play of .

Lasă un răspuns