PSD, între tradiţie şi modă

A apărut un fel de modă, mai ales în Timişoara, să fii împotriva PSD. Se manifestă cu precădere în rândul tinerilor şi al celor activi în mediul online, unde dacă spui ceva bun despre PSD sau de Liviu Dragnea, eşti atacat de parcă ai fi adus pesta porcină în judeţ.

CITEȘTE ȘI: Doi timișoreni, campioni mondiali la dans sportiv

Aşa că dacă vrei să fii în trend, te raliezi criticilor aduse partidului de guvernământ, iar dacă mai şi adaugi una în plus, te umpli de like-uri şi de comentarii favorabile.

Cum moda pare să le placă multor cunoscuţi de-ai tăi, trebuie să critici absolut orice iniţiativă venită de la PSD, doar pentru că este asociată cu acest partid.

CITEȘTE ȘI: Programul Rabla pentru electrocasnice. Românii vor primi vouchere între 200 şi 400 lei pentru înlocuirea echipamentelor vechi

Controversele iscate în legătură cu referendumul pentru familie, unde lucrurile erau aparent clare pentru un popor creştin, ne arată dimensiunea pe care a luat-o moda anti-PSD.

Acum, e vorba despre familie, data viitoare vom avea controverse pe eliminarera taxelor, pe creşterea salariilor şi a pensiilor, pe construirea unor spitale sau şcoli care nu sunt bine-venite pentru că sunt asociate cu PSD.

Indiferent de ceea ce face PSD, că e un lucru bun sau unul rău, că are sau nu legătură cu persoana ta, trebuie combătut a priori, doar pentru a rămâne în trend.

CITEȘTE ȘI: Accident mortal în vestul țării. Un pieton a fost lovit de o mașină

Desigur, fiecare e liber să adere sau nu la această modă, pentru că aşa e în democraţie, însă nu e nici pe departe o metodă de a lupta cu PSD.

Dimpotrivă, negarea de dragul negării nu face decât să mobilizeze electoratul social-democrat, care nu va accepta criticile neîntemeiate.

Victimizarea partidului de guvernământ nu este o ceva nou şi istoria ne-a arătat că este o armă care funcţionează foarte bine.

PSD nici nu trebuie să facă ceva deosebit, ci doar să scoată la iveală criticile făcute numai pentru că aşa e trendul.

E o modă care, culmea, le convine social-democraţilor şi vom avea primul răspuns clar la referendumul pentru redefinirea familiei, unde tradiţia ar putea să fie mai presus de orice modă.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 Răspunsuri “PSD, între tradiţie şi modă

  1. bai silviule controversa pe referendumul pentru familie e cine propune asa ceva dragnea divortat cu amanta mai tanara decăt fiisa tariceanu cu 4 divorturi la activ biserica cu multi homo iar in ceea ce priveste salariile si pensiile nu cresterea lor ci cresterea exponentiala a combustibililor si utilitatilor.cati ani ai silviule? sau ai ramas in redactie dupa vremea drapelului rosu.

  2. Pana in prezen nici un primar nu s-a ridicat la cerintele cetatenilor,s-au facut doar mici carpeli,nici o investitie importanta care sa sreeze locuri de munca,Atentie timisoreni pe cine votati la urmatoarele alegeri.

  3. Când PNL a umplut Timișoara cu palmieri în ghiveci oare nu a fost criticat? Când PNL a trasat hilar marcajele de la pasajul Jiul oare nu a fost luat în derâdere? Când Ciuhandu de la PNȚCD a umplut Timișoara de vile cu turnulețe de cupru oare nu a fost criticat? Și exemplele pot continua. Noi criticăm faptele d-le Florescu și nu partidele iar la capitolul nesimțire reprezentanții PSD excelează.

Lasă un răspuns