PSD, atac la propriii baroni!

Consilierul local PSD Alfred Simonis este atât de pornit împotriva primarului Nicolae Robu, încât a început să-și atace foștii colegi de partid.

Dorind să arate că edilul-șef al Timișoarei are un comportament dictatorial, Simonis l-a comparat pe Robu cu Nicolae Mischie și Dumitru Sechelariu, care făceau absolut tot ce voiau în județele pe care le păstoreau, Gorj și, respectiv, Bacău.

Poate că tânărul pesedist nu este departe de adevăr, numai că această comparație nu este fericită. Cei doi baroni locali menționați făceau parte din PSD, partid din care cu mândrie se revendică și Alfred Simonis!

Pentru că Nicolae Robu a devenit obsesia lui Simonis, lucrurile au mers chiar mai departe și nu a scăpat de critici nici fostul premier social-democrat Victor Ponta, acuzat (într-o conferință de presă a PSD Timiș!) că a făcut rău pentru că nu a introdus centura de sud în masterplanul de transport!

Poate că tânărul consilier local chiar dă dovadă de curaj și este o mostră a democrației interne din PSD, atunci când vorbește de baroniada pesedistă din Gorj și Bacău.

Numai că a scăpat din vedere un județ cel puțin la fel de mediatizat în acest context nefericit, e vorba de Teleorman. Dacă îl pronunța, chiar dădea dovadă de curaj. Probabil, însă, ar fi fost ultima sa comparație făcută într-o conferință de presă a PSD.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns