La Timișoara s-a propus desființarea Direcției Naționale Anticorupție

dna

În cadrul mesei rotunde intitulate „Descentralizarea României – între putință și neputință”, organizată la Timișoara de Academia de Advocacy, coordonator al Coaliției 52, invitații – provenind din mediul administrativ, precum și din cel universitar – au expus o serie întreagă de idei interesante. Dintre acestea s-au distins opiniile prof. univ. dr. Nicolae Țăran.

Nicolae Taran„A vorbi despre regionalizare este ca și cum am cânta Internaționala în clădirea Capitoliului din SUA, pentru că este un subiect periculos”, crede Nicolae Țăran.

De asemenea, el mai consideră că statul român de la ora actuală este „avariat”, iar noi suntem conduși, de fapt, de un guvern care „nu are nici o legitimitate”. În condițiile de sărăcie și de multe alte probleme pe care le are România, „regionalizarea, ca soluție de criză, nu va funcționa”.

În schimb, Nicolae Țăran are alte trei propuneri: reducerea numărului de comune, aplicarea unui program antisărăcie și „desființarea DNA, care este o structură aberantă”.

În locul măsurilor DNA, fiecare tânăr ar trebui să depună la majorat o declarație de avere la fisc, în acest fel mișcările sale viitoare fiind mult mai simplu de evidențiat, ca și abaterile de la lege.

Înainte de a-și începe argumentația, prof. Nicolae Țăran a specificat că se reprezintă doar pe el însuși și opiniile sale sunt strict personale.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

7 thoughts on “La Timișoara s-a propus desființarea Direcției Naționale Anticorupție

  1. Cu ce încurcă DNA? Din cauza dna suntem săraci? sau din cauza ca dna nu este mai mare si mai fermă? Cu tot respectul ,dar domn profesor Ţăranu a luat-o pe aratura sau vede el o societate utopică,fara corupţi.

  2. nu cred ca regionalizarea e o solutie de criza ci una de structura de lunga durata.
    putem fi pentru sau impotriva, de ex. eu sint pentru si nu spun de ce, asa cum nici dl. profesor nu o face. si de ce ar fi un subiect periculos? ce aberatii!!!

  3. A luat-o razna acest „mare profesor”și mai face și public acest lucru. Locul sãu este la sapã,nu la tv și în presã. Sã nu intrãm în detalii cum a ajuns acest ins „mare profesor”…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *