Provocare civică pentru tinerii din mediul rural sau urban mic

Asociația pentru Dezvoltare Activă și Societatea Academică Română au inițiat un proiect adresat tinerilor din comunitățile mici, cu vârste cuprinse între 15 și 26 de ani, al cărui scop este acela de a-i ajuta să devină vectori ai schimbării la nivel local.

Tinerii interesați să facă parte din proiectul ”Acceleratorul de implicare civică” se pot înscrie completând formularul postat pe https://www.romaniacurata.ro/hai-in-acceleratorul-de-implicare-civica/, iar cei care doresc să afle mai multe detalii pot solicita informații pe adresa de e-mail: [email protected]. Termenul limită de înscriere este 7 mai.

Ulterior, vor fi selectați 24 de tineri care vor beneficia de o perioadă de instruire de șapte luni, ce va cuprinde sesiuni de formare în realizarea unor acțiuni de influențare a politicilor publice, de schimbare a relațiilor în plan social. ”

Ești nemulțumit de cum își fac treaba autoritățile locale sau vrei să promovezi o inițiativă de a schimba în bine comunitatea? Atunci locul tău este alături de noi!

Tu vei aplica la CivicAcc. cu o problemă pe care vrei să o rezolvi în localitatea ta de intervenție, iar noi te vom ajuta cu formare inițială și continuă, mentorat, coaching și instrumentele necesare pentru ca tu să schimbi în bine comunitatea”, este îndemnul inițiatorilor proiectului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns