Protocol între PSD cu UNPR, în Timiş

dobra si bojin 1

La finalul săptămânii trecute, în urma discuțiilor purtate anterior cu reprezentanții Filialei Timiș a UNPR, în cadrul unei ședințe politice statutare, Biroul Permanent Județean al PSD Timiș a hotărât semnarea unui protocol între cele două organizații județene.

CITEȘTE ȘI: Rețea de traficanți de droguri de mare risc, anihilată în Timiș. Percheziții și audieri

Documentul, semnat la nivel județean, presupune că UNPR Timiș va susține prin toate organizațiile locale existente la nivelul județului Timiș, la alegerile prezidențiale din noiembrie 2019, candidatul PSD – Viorica Dăncilă.

”Ne bucură să vedem că filiale politice județene își manifestă susținerea candidatului PSD, Viorica Dăncilă, și implicit se îndreaptă spre PSD Timiș. Faptul că primim susținere și din partea altor partide politice demonstrează că PSD are candidatul cel mai potrivit pentru funcția de președinte al României, care a arătat în ultimii ani că vrea să lupte pentru români și știe cum să le aducă acestora bunăstarea. În acest sens, suntem deschiși și către alte organizații politice sau apolitice județene care doresc să își manifeste susținerea și îi așteptăm alături de noi în această campanie electorală,” a declarat Călin Dobra, președintele PSD Timiș.

Acest protocol este valabil doar pentru perioada alegerilor prezidențiale din acest an.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Protocol între PSD cu UNPR, în Timiş

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *