Protocol de colaborare în domeniul sportiv, într-o comună periurbană

zilele sacalaz

Un protocol tripartit de colaborare a fost semnat de Primăria Săcălaz, FC Ripensia Timișoara și Universitatea de Vest.

Scopul acestei colaborări este, așa cum se specifică în documentul semnat de cele trei părți, ”încurajarea dezvoltării activității sportive și sprijinirea activităților de educație în zona comunei Săcălaz”.

Primăria Săcălaz, care întreține baza sportivă a localității, va pune la dispoziția clubului FC Ripensia terenurile de antrenament și de jocuri oficiale pentru grupele de copii și juniori. De asemenea, echipa de fotbal a UVT, în care sunt așteptați să se alăture și jucători localnici, va beneficia de baza sportivă pentru partide  competitive și antrenamente.

Clubul Ripensia va asigura pregătirea sportivă, cu antrenori proprii, a cel puțin patru grupe de copii și juniori, asigurând și echipamentul sportiv pentru copiii din echipele care-și vor desfășura activitatea în baza sportivă din Săcălaz.

În ceea ce privește UVT, această instituție va asigura accesul gratuit al persoanelor propuse de către Primăria Săcălaz la cursuri postuniversitare organizate de către UVT în diverse domenii: asistență socială, digitalizarea activităților de predare-evaluare etc.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *