Protestele continuă: „Mai am un singur dor, Dragnea scriitor”…

protest timisoara 4

După un protest destul de modest în fața Prefecturii Timiș, unde s-au adunat, între orele 12 și 13, circa 70-80 de persoane, aproximativ 10.000 de persoane s-au strâns joi seră în Piața Victoriei.

Manifestanții au ascultat muzică, au huiduit și au strigat lozincile deja cunoscute, îmbogățite cu altele noi: „DNA să vină să vă ia”, „Noaptea ca hoții”, „Mai am un singur dor, Dragnea scriitor”, „Uniți salvăm toată România”, „Hoții, hoții”, „Abrogați și plecați”, „Demisia” și altele.

Au participat protestatari de toate vârstele, dar preponderent tineri. Cei mai hotărâți s-au comasat în fața Operei, în spate plasându-se cei care au dorit doar să fie prezenți. Oamenii s-au arătat nemulțumiți de faptul că reprezentanții puterii au declarat că nu vor retrage ordonanțele și că au afirmat că persoanele care protestează sunt dezinformate.

În piață s-au remarcat forțe de ordine mai numeroase – polițiști și jandarmi – iar pe strada Alba Iulia erau pregătite două dube ale Jandarmeriei. De altfel, doi tineri, care au încercat să provoace agitație pe treptele Operei, au fost săltați de jandarmi.

Manifestația este în desfăşurare în momentul publicării acestei ştiri, protestatarii urmând să plece într-un marş prin cartierele orașului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *