Protestele au fost interzise! Pot participa doar cei vaccinați împotriva Sars-Cov-2, într-un număr de cel mult 100 de persoane

Protestele au fost interzise: pot participa doar cei vaccinați împotriva Sars-Cov-2, într-un număr de cel mult 100 de persoane

Organizarea unor proteste în perioada următoare în România pare o misiune imposibilă. Sub umbrela măsurilor de combatere a pandemiei autoritățile au impus o serie de condiții extrem de dificile pentru cei care ar vrea să se revolte în stradă, conform stiripesurse.ro.

În documentul oficial se spune că pot protesta doar cei vaccinați împotriva Sars-Cov-2, într-un număr de cel mult 100 de persoane. De asemenea, pot protesta cei care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2. Deci, în cazul unui protest cu 99 de oameni vaccinați și 1 nevaccinat, autoritățile au putea interveni în forță.

În plus de asta este cunoscut faptul că cei nemulțumiți care au ieșit deja în stradă sunt fix cei care nu sunt vaccinați sau care se împotrivesc certificatului verde.

„Se propune ca, pentru o perioadă de 30 zile, mitingurile și demonstrațiile să poată fi organizate cu participarea a cel mult 100 de persoane și doar dacă toți participanții sunt persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2”, se arată în hotărârea CNSU.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Protestele au fost interzise! Pot participa doar cei vaccinați împotriva Sars-Cov-2, într-un număr de cel mult 100 de persoane

  1. Ce abureala! De parca in ’89 le-o fi permis cineva oamenilor sa iasa in strada! Cand iti ajunge cutitul la os, nu mai tii cont de nimic! 

Lasă un răspuns