Proteste violente în Grecia, poliția a intervenit cu gaze lacrimogene

Proteste de stradă violente la Atena, în Grecia, joi seară, față de un proiect de lege care încearcă să reglementeze manifestațiile de stradă din țară, relatează Reuters. Polițiștii au folosit gazele lacrimogene, iar forțele de ordine au fost atacate cu cocktailuri Molotov.

CITEȘTE ȘI: Orban: Toată lumea să iasă la controale, prioritatea zero este respectarea normelor sanitare

Circa 10.000 de manifestanți s-au strâns în fața Parlamentului, nemulțumiți de faptul că Legislativul are pe masă o propunere care ar îngrădi anumite drepturi și libertăți. Proiectul prevede restricții cu privire la demonstrații, mergând până la interzicerea acestora dacă autoritățile consideră că sunt o amenințare la adresa siguranței publicului. De asemenea, organizatorii ar urma să fie trași la răspundere pentru eventuale daune sau alte incidente.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Proteste violente în Grecia, poliția a intervenit cu gaze lacrimogene

  1. Vouă nu vă e rușine cînd vă uitați în oglindă ! Presă de kkt ! Nu suflați o vprbă despre ce se întîmpșă la Belgrad, aici, lîngă noi, dar vă pasă chipurile ce e la Atena ! Mîine, poimîine, cînd va începe și aici scandalul, probabil o să ne scrieți cu drag despre mișcările de stradă din Uganda ! NIci pe vremea Drapelului, presa nu era așa aservită puterii ! Acum dovediți-mi și că cenzura e mai ceva decît în vremurile celelalte, ștergeți comentariul !

    1. În primul rand am aprecia daca ati avea un limbaj civilizat, fara jigniri. In al doilea rand, nu putem presupune decat ca nu ne urmariti cu suficienta atentie, altfel este inexplicabil cum ati ratat materialele al caror link in regasiti mai jos.

      https://renasterea.ro/mii-de-oameni-s-au-batut-cu-fortele-de-ordine-in-serbia-dupa-reintroducerea-carantinei-video/

      https://renasterea.ro/proteste-violente-in-serbia-dupa-ce-presedintele-a-decis-sa-reimpuna-starea-de-urgenta/

Lasă un răspuns