Proteste în București și Timișoara, împotriva certificatului verde. Video/Foto

Proteste în București și Timișoara, împotriva certificatului verde. Video/Foto

Câteva sute de oameni protestează, duminică seara, în Piaţa Universităţii din București, față de certificatul verde și vaccin. Oamenii strigă „Ruşine să vă fie!” sau „Libertate”.

Protestatarii au bannere cu mesaje precum: „Nu vaccinării. Copiii noştri nu sunt cobaii voştri”, „Nu certificatului verde”, „Nu vaccinării obligatorii, Nu segregării”.

Oamenii strigă „Libertate”, „Trădătorii”, „Toată țara-n stradă” sau „Ruşine să vă fie”.

Proteste în București și Timișoara, împotriva certificatului verde. Video/Foto

Marea majoritate a protestatarilor nu poartă masca de protecție.

Totodată, oamenii anunță proteste, zilele următoare, în fața sediilor partidelor politice.

Circulația în zonă este perturbată de protest, potrivit Mediafax.

Protest similar și în Timișoara

Peste 50 de persoane au început un protest similar și în Timișoara, oamenii strigând lozinci, pentru început, în fața primăriei. Protestatarii erau supravegheați îndeaproape de jandarmi.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Proteste în București și Timișoara, împotriva certificatului verde. Video/Foto

  1. Niște retardați analfabeți care nu fac diferența între carte, medicină, știință, cercetare și… Fake-news de pe facebook. Pierdere de timp. Mai bine ar citi o carte, dar le ia prea mult silabisirea. 😉 

  2.  Dar voi nu vedeti ca santeti ca o turma de oi condusa de SOSOCI,HAUR si mai era ipocritul ala care prezenta spitalul Victor Babes gol.Ar trebui ca pe voi sa va internez macar o noapte la ATI unde sant cazurile grave de Covid sa vedeti munca medicilor,asistentelor care se lupta sa ii salveze pe aceia care se zbat intre viata si moarte nu sa stati pe strazi si sa il ascultati pe eminentul doctor in stinte SIMION et compani.In locul jandarmilor va aruncam in Bega sa va mai racoriti.Ca toti specialisti din lume mint numai Sosoaca (cur de fier) Simion spun adevarul.Cum se spune pe limba voastra”hai sictir”

  3. Noi îi ascultăm pe cei mai de treabă și adevărați specialiști și patrioți. Când comandantul nostru, Raed Arafat, ne-a spus că nu e decât o gripă ce se va stinge de la sine, am crezut. Când președintele nostru, Klawns Werner Iohannis  a spus că pandemia s-a terminat, l-am crezut. Deci care-i treaba voastră, @EU și @Olărașu L.? Constat că aveți un limbaj deosebit de colorat și mai-mai că nu-i închideți pe toți nevaccinații la zdup. Apropo, cum mai stați cu anticorpii? Ceva coviduț ne mai dați și nouă, că doar aveți pașaport verde-brun, care-mi aduce aminte de ausweis și de stele galbene. Bănuiesc că v-ați injectat printre primii cu serul experimental minune și cine nu-i ca voi, musai trebuie pedepsit.

Lasă un răspuns