Protest palid în Piaţa Victoriei din Timişoara

Câţiva timişoreni s-au întâlnit şi vineri în Piaţa Victoriei, în ciuda ploii. Peste 20 de protestatari au fost prezenţi încă de la ora 19, pentru a sta de veghe ca să nu fie „furaţi”. Unii manifestanţi purtau pancarte, iar alţii au venit doar pentru a transmite mesajul de opoziţie împotriva Guvernului Grindeanu.

Cei prezenţi în Piaţa Victoriei se așteaptă ca duminică numărul protestatarilor să fie mult mai mare, în contextul în care pe Facebook se strigă din nou adunarea.

Protestatarii cer în continuare demisia lui Liviu Dragnea, a lui Călin Popescu Tăriceanu și a lui Sorin Grindeanu și își susțin cauza: Proclamația România 2017+.

Duminică, de la ora 19, în Piaţa Victoriei se vor strânge semnături pentru această proclamație. Gaston Novak are 72 de ani şi a participat la proteste încă din prima zi.

„Nu am lipsit în nici o seară. M-au motivat tinerii care au fost prezenţi în număr mare. Dacă ei pot, atunci şi eu pot. Protestez împotriva hoţiei, minciunii şi ignoranţei”, ne-a declarat septuagenarul.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 Răspunsuri “Protest palid în Piaţa Victoriei din Timişoara

  1. foatrte frumos asa vorbesc cei din piata victoriei ca asta de la 5.55—astia sunt tinerii frumosi si escroci care vor sa conduca tara.putorile romaniei care ziua dorm si noaptea iasa sa urle

  2. AFARA CU CEL MAI IMPOSTOR SI HOT FALSIFICATOR DE ACTE …DEMISIA …ROMANIA NU POATE FI CONDUSA DE UN HOT..NU MAI AVEM INCREDERE IN IOHANNIS HOT DE CASE SI PADURI..DNA SA VINA SA IL IA

  3. demisia lui iohannis nu o cereti nesimtitilor ,cu ce e mai hot grindeanu decit iohannis ?sunteti niste frustrati platiti,vai mama voastra de rapandule si paraziti care altceva nu aveti de facut decit sa urlati la luna# REZISTATI PINA CRAPATI

Lasă un răspuns