Protest al unui funcționar de la Primăria Timișoara

Una dintre angajatele municipalității timișorene a anunțat pe o rețea de socializare că va protesta, începând de mâine, 13 iunie, între orele 16 și 18, în fața instituției. Acțiunea este îndreptată „împotriva încălcării sistematice a legislației de către unii șefi din Primăria Timișoara, care a avut ca efect prejudicierea bugetului local și a cetățenilor”.

Mirela-Adriana Toc mai susține: „Am sesizat aceste ilegalități, începând din anul 2007, fără vreun rezultat notabil, din cauza complicității unor șefi din instituțiile de control, care nu au luat nici o măsură”.

Noua organigramă a primăriei, recent intrată în vigoare, a afectat-o pe protestatară: „Deoarece deranjez tot mai intens conducerea primăriei, postul meu a fost desființat începând cu data de 29.05.2017 și am fost mutată la registratură, fiindu-mi restricționat accesul la sistemul informatic al primăriei”.

Până la mutarea la registratură, Mirela Toc a lucrat în cadrul Direcției tehnice, unde a ocupat postul de consilier superior.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns