Protest al bicicliştilor timişoreni. Foto

Zeci de biciclişti au organizat un protest pe strada Popa Şapcă, nemulţumiţi fiind pentru modul în care s-a delimitat porţiunea ce le este dedicată, comparativ cu cea destinată autoturismelor.

Bicicliştii vor fi nevoiţi, începând de mâine, să folosească aceeaşi porţiune de trotuar cu pietonii.

CITEŞTE ŞI: Accident extrem de grav la Timişoara

Sunt unele zone, din câte spun ei, unde este posibil să apară incidente, chiar dacă între participanţii la trafic există înţelegere.

De altfel, pe reţelele de socializare au fost publicate, până acum, mai multe imagini şi clipuri realizare la pasajul Popa Şapcă, pentru a susţine aceste afirmaţii.

De cealaltă parte se plasează conducătorii auto, care par mulţumiţi de multitudinea benzilor ce le este destinată.

CITEŞTE ŞI: Scandal monstru într-o localitate timișeană. Nuntașii au fost potoliți de mascați

Nicolae Robu le-a răspuns bicicliştilor prin interemdiul Facebook-ului susţinând că „sunt alături de bicicliști în doleanța lor legitimă de a avea piste dedicate cât mai bune și cât mai multe, cum sunt alături de toți ceilalți cetățeni ai orașului, fiecare categorie cu propriile doleanțe, la fel de legitime și ele.

În tot și-n toate, însă, trebuie să prevaleze rațiunea. Punctual: ecartul stradal al străzii Popa Șapcă este un dat, el e atâta cât e și pe el trebuie să ne pliem!

Eu cred că, în condițiile date, oricine ar fi realizat ce am realizat și noi: 4 benzi auto, locuri de parcare, aliniamente de copaci și o pistă bifuncțională, în regim “space sharing” -alee pietonală+pistă de biciclete.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 Răspunsuri “Protest al bicicliştilor timişoreni. Foto

  1. In,iepoca de aur tin ,minte ca ne aratau poze cu Peking,si peste tot vedeai biciclete si uniforme ala Mao,pacat ca biciclistii nostri,nu au si ei uniforme ca pe vremuri.😂

  2. A….IMPOTRIVA POLITIEI COMUNITARE CA TRAIESTE CA TRANTORII PEBANII VOSTRI SI AI MEI NU ATI IESIT LA PTROTEST.Un neam de prosti.Meritam soarta.

  3. Data viitoare sa iesiti la vot,nu sa stati in casa.In alta ordine de iedei pentru amenajarea locurilor de parcare,impotriva telpark,impotriva dezastrului cu transportul in comun si impotriva nepotismului cu lucrari facute dupa interes si semafoare personalizate marca familia Robu si altele,si altele nu ati protestat….

Lasă un răspuns