Prostituţie mascată în salon de masaj, la doi paşi de sediul DNA

salon

Un cetațean italian a fost acuzat de proxenetism după ce în salonul de masaj pe care îl administra au fost descoperite mai multe tinere care practicau prostituția. Bordelul mascat era situat aproape de centrul Capitalei, la doar câteva sute de metri de sediul central al DNA.

Cetăţeanul italianul Marco Zambelli lua de la fete 50 la sută din câștigurile acestora, în condițiile în care o ora de “masaj” costa 200 de lei.

Iar pentru a fi sigur că nu este tras pe sfoară de tinerele angajate, italianul le supraveghea prin camere video și dacă pierdeau timpul cu vreun client le taxa în plus.

În urma activităților efectuate de polițiștii Secției 3, pe parcursul lunii iunie a.c. a rezultat faptul că, într-un imobil situat în sectorul 1, funcționează sub paravanul unui salon de masaj, o societate al cărei administrator este un cetățean italian, o locație, unde mai multe tinere practicau prostituția în folosul acestuia. În urma audierilor efectuate s-a stabilit faptul că, suspectul contoriza activitatea tinerelor și sumele de bani ce îi reveneau în raport de numărul bărbaților prezenți în salon și perioada de timp petrecută cu aceștia.- arată comunicatul dat de Poliția Capitalei

În urma perchezițiilor pe care polițiștii le-au făcut la salonul respectiv, oamenii legii au confiscat 2.500 de lei, mai multe telefoane mobile, cartele SIM, documente precum și înscrisuri în care erau înregistrate sumele de bani încasate zilnic de către persoana bănuită.

Italianu a fost reținut sub acuzația de proxenetism și va fi prezentat magistraților cu solicitare de arestare preventivă.

reteauadestiri.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Prostituţie mascată în salon de masaj, la doi paşi de sediul DNA

  1. Ce e scris mai sus e total fals. Si eu am lucrat in salonul acela, in 2014 cand am fost la facultate. Luau o camera cu chirie de 50 de lei pentru 2-3 ori de la Dl Marco, o camera amenajata pentru masaj, si faceam masajul la clientul meu. Plateam la Dl. Marco 50 de lei pentru 2-3 ori si el imi dadea bonul fiscal 🙂
    Nu au fost videocamere. Singura problema a fost cu menajera salonului, Dna Monica Iordache care mereu a vrut spaga si imi a zis sa imi face cunostiinta cu niste prietenii ei, sa fii clienti mei in schimb unor sume de bani pe care trebuia sa i dau la ea dupa orice masaj.
    A fost frumos acolo. Liniste, curatenie peste tot. Nu am avut in un an de zile nici un fel de problema cu Dl. Marco. Salonul a fost la 200 de metri de la sectia 3 politiei si la 100 de metri de la DNA, poate ca niste angajatii, adica procurorii, politistii au fost clientul salonului. In 2014 nu a fost nici o camera de supraveghere.

Lasă un răspuns