Promoţie în unele supermarketuri din Timişoara: „boli la ofertă” (FOTO)

carne stricata

În lumea civilizată, bunul-simţ întrece legile, astfel că produsele stricate din supermarketuri nu sunt donate, cu atât mai puţin scoase la mezat. Vorbim de acel occident spre care tindem însă la care cu greu vom ajunge dacă nu vom învăţa măcar regulile de bază ale respectului faţă de semeni.

De exemplu, magazinele din vestul Europei obişnuiesc, cu diverse ocazii, să facă reduceri la anumite produse. De asemenea, reprezentanţii firmelor preferă să doneze diferitelor instituţii care se ocupă cu ajutorarea semenilor, produse din stoc, iar animalele de la grădinile zoologice se bucură, de asemenea, de generozitatea şefilor de magazine care oferă gratis fructe şi alte produse.

Mai aproape, pe plaiuri mioritice, lucrurile, din punctul de vedere al unor afacerişti, funcţionează cu totul altfel. Nu mai este un secret faptul că multe dintre produsele de pe rafturile magazinelor sunt de o calitate mai slabă decât cele similare vândute în Occident, însă tragic este şi faptul că afaceriştii privesc românii cu dispreţ, oferindu-le adevărate… boli aşezate pe rafturi.

promotieEste cazul magazinului Kaufland, de pe strada Gheorghe Lazăr, care, luni, 22 mai, avea pe un raft, la reduceri, carne aruncată într-o cutie din plastic, cu eticheta „ofertă”.

Nici nu mai contează preţul sau reducerea, atâta timp cât carnea respectivă nu avea nici măcar o folie pe ea. Şi nu era vorba despre o singură bucată de carne aruncată pe raftul de jos al ofertelor, ci de mai multe, semn că nu a fost o întâmplare nefericită.

Este incredibil că aşa ceva se poate găsi la vânzare în unele supermaketuri. Cu siguranţă, produse cu ambalajul deteriorat sunt vânate de clienţi, atunci când sunt la ofertă, însă bucăţi de carne neîmpachetate şi aruncate pe rafturi sunt „o invitaţie” la spital pentru timişoreni.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Promoţie în unele supermarketuri din Timişoara: „boli la ofertă” (FOTO)

  1. Kaufland sunt prea smecheri, se cred sus de tot. Am vazut si cum a pus problema seful de magazin de la dumbravita. Vorbea cu Cristi de parca era Kauflandul lui personal. In fine, se cred intangibili. In loc sa dea la saraci mancarea care nu se cumpara…ei vor sa mai si faca bani de pe ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *