Promoție de la Tarom de Ziua Unirii Principatelor. Prețurile scad pe toate rutele externe

tarom 1

Operatorul de stat Tarom a anunțat că reduce prețurile biletelor pe cursele extreme cu 20%, cu ocazia ”Micii Uniri”, care se sărbătorește pe 24 ianuarie.

Astfel, biletele achiziționate în perioada 23-27 ianuarie, pentru intervalul de călătorie 15 februarie-31 martie 2019, pe orice destinație externă vor fi cu 20% mai ieftine.

Potrivit operatorului, rezervarea şi emiterea trebuie efectuate în acelaşi timp, mai puţin în cazul rezervărilor efectuate pe site-ul Tarom pentru care a fost bifată opţiunea de plată în agenţie în termen de maxim 48 de ore.

In cazul modificarii datelor de călătorie sau rambursarii biletelor se vor aplica condiţiile tarifare care pot fi vizualizate la momentul rezervării. Oferta nu se cumulează cu alte reduceri.
Tarom a anunțat și lansarea a două noi rute, începând din luna aprilie a acestui an. Astfel, din 4 aprilie 2019, Tarom va lega Bucureștiul de Milano (Bergamo), prețurile biletelor urmând să pornească de la 109 euro.

De asemenea, din 3 aprilie, Tarom introduce zborurile directe București – Erevan, iar tarifele încep de la 175 euro pentru o călătorie dus-întors, conform incont.stirileprotv.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns